“La ciurucuri” – un nou concept creativ pentru iesirile cu prietenii

restaurant_ la ciurucuri

La vremuri noi, locuri noi! “La ciurucuri” este cel mai nou concept de restaurant ce imbina, la nivel de design,  intr-un mod placut si armonios, elementele vechi, din diferite perioade si culturi cu ceea ce este nou, actual, pastrand insa o nota de unicitate.

Inca de la intrarea in restaurant te surprinde locul de poveste, decorul si elementele sale frumos mixate care spun intamplarile vechi din copilarie, vorbesc despre vremuri trecute, despre oameni  si ne ajuta sa rememoram cele mai frumoase momente petrecute  impreuna cu cei dragi.

Este un loc al reintoarceri in timp, un loc  al povestilor spuse la o cina impreuna cu cei mai buni prieteni, la un ceai sau la brunch-ul de la finalul saptamanii. Este un spatiu in care te bucuri atat de mancarea gatita cu grija de bucatari profesionisti, cat si de serile cu muzica live, serile de socializare si distractie.

restaurant_ la ciurucuri 2

Meniul este unul complex, pe toate gusturile si cuprinde pe langa supe, aperitive, gustari calde, feluri variate de paste si preparate cu specific romanesc, toate acestea asortate cu bunele maniere ale ospatarilor care sunt pregatiti de fiecare data sa va intampine cand ne treceti pragul.  Voia buna, mancarea delicioasa, muzica live, atmosfera calduroasa, zambetele din partea prietenilor fac din momentele petrecute la noi  o experienta de neuitat!

restaurant_ la ciurucuri3

Pentru ca serile  de weekend sa fie extraordinare, va rezervam  cateva ore de relaxare si va invitam vinerea sa va alaturati celor mai petrecareti prieteni la  “Cover Night Stories” iar sambata va cream o seara relaxanta unde va puteti  bucura de cele mai bune feluri de mancare la “Jazzy Winter’s Evenings”.

#laciurucuri #deliciousfood #Newplaceintown #friends #livemusic #newconcept #thebestchefs #walterMaracineanu #centerofthecity

About tinepasul 820 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*