La multi ani! Un 2017 cu povesti de neuitat

an-nou_2017

2017 sa fie plin de bucurii, pace si povesti de neuitat! Anul nou sa va aducă numai bine! Sa va aducă liniste sufleteasca, oameni frumosi si împlinire! 🙂

Nu stiu cum a fost 2016 pentru fiecare, dar am inteles un lucru. Cu credință si inima frumoasa poti realiza orice! Acum stiu ca ceea ce trebuie sa se întâmple se va intampla indiferent cat ne opunem noi si cat încercam sa clădim lucruri/ povesti ce nu ni se potrivesc.

Acum stiu ca sufletele care se aseamănă se atrag, iar atunci cand vine timpul lor, ele se intalnesc si nu se mai despart.

Am inteles ca viata e plină de etape si ca trebuie sa trecem prin ele pentru a ajunge acolo unde ne e locul.

De aceea va doresc ca in noul an sa aveti rabdare, înțelegere cu ceilalti, dar mai ales cu propria persoana si, nu uitati, sa păstrați echilibru in viata.

Un 2017 incarcat cu bucurii, oameni frumosi, iubire si multă multă credință! 🙂

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*