L’Art No. 29 si Marab, eveniment special la Palatul Parlamentului

eveniment genti l art no 29
Vineri, 20 noiembrie la Palatul Parlamentului, ora 12:30, se lanseaza brandul de genti Romanesc L’Art No.29 si noua gama de esente ale Parfumeriei Marab. La evenimentul, care, isi doreste sa aduca mirajul Dubaiului si in capitala Romaniei, vor lua parte invitati speciali.

Surprize , cadouri si invitati speciali vor crea ambientul perfect pentru un cocktail party exclusivist. Printesa Lia si Printul Paul se alatura acestui proiect, ce isi propune sa doneze incasarile pe o luna de zile pentru ajutorarea copiilor din familiile defavorizate de la Prislop.

O parte din mirajul Dubaiului este adus asadar de Marab Perfumery in Romania prin minunatele arome orientale – Ajmal si Porcci, iar L’Art No. 29 duce in Orientul Mijlociu mesajul elegantei si rafinamentul romancelor prin gentile lucrate manual, din piele de sarpe si crocodil.  Evenimentul marcheaza si startul celui mai important targ de nunti din Romania : Mariaj Fest. S-au alaturat acestui eveniment: Topline, Cramele Ratesti, AraArt, Ola Art, Eye Bar Agency, Bocca si Beau Monde!

About tinepasul 814 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*