Laura Cosoi a dat vestea cea mare: „Am spus Da!”

laura cosoi iubit

 

Bat clopotele de nuntă pentru Laura Cosoi! Vedeta a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, Cosmin, iar ea a acceptat emoționată propunerea. Bărbatul a pregătit totul ca la carte, și a avut grijă ca momentul să se desfășoare într-un cadru perfect. Planul i-a ieșit întru totul, Laura fiind plăcut suprinsă de gestul lui.

„Când m-am așteptat mai puțin, iubitul meu m-a cerut de soție. Din acest moment încep un nou capitol în viața mea, alături de bărbatul care mă face fericită!

Cosmin a ales cadrul perfect – biserica romano-catolică în care am fost botezată. Eram doar noi doi și în timp ce mă rugam, am auzit pe fundal melodia noastră. Am deschis ochii și în jur erau deja adunate familiile noastre. Printre lacrimi de fericire, sub privirile emoționate ale celor dragi, ținându-l de mână pe Cosmin, am spus Da!”, a povestit Laura Cosoi pe blogul său. Blondina a fost felicitată în număr mare de către fanii săi, care i-au transmis urărilor lor.

Laura și Cosmin sunt împreună de mai bine de doi ani. Relația lor a început la scurt timp după ce actrița s-a despărțit de Smiley. Deși, majoritatea fanilor se așteptau ca actrița și artistul să pășească împreună în fața altarului, ei au surprins pe toată lumea în momentul în care și-au anunțat ruptura. La câteva luni distanță, Laura avea să aibă parte de un nou început alături de Cosmin, bărbatul cu care se va căsători în curând.

laura cosoi iubit 2

Sursa foto: lauracosoi.ro

 

About tinepasul 820 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*