Laura Cosoi, transformare radicala in filmul “Cel ales”

CEL ALES - Nora - Laura Cosoi_resize

Laura Cosoi revine in atentia publicului in lungmetrajul “Cel ales”, care va avea premiera in cinematografele romanesti pe 24 aprilie. Vedeta interpreteaza personajul principal al filmului, o tanara pe nume Nora, pentru care a trecut printr-o transformare radicala. Astfel, de dragul rolului sau, ea a fost nevoita sa adopte unele obiceiuri, inclusiv un limbaj “colorat”.

Pe 24 aprilie, odata cu lansarea filmului de actiune “CEL ALES”, spectatorii vor putea descoperi o Laura Cosoi descatusata – la propriu, dar si la figurat – “intr-unul din cele mai spectaculoase roluri feminine din filmul romanesc al ultimilor ani”, dupa cum spune regizorul acestei productii, Cristian Comeaga.

Laura Cosoi interpreteaza rolul principal feminin in “Cel ales” – Nora – iar aceasta “ii da ocazia de a-si pune complet in valoare nu numai frumusețea și sex-appealul, ci mai ales talentul, forta si tehnica actoriceasca”, adauga regizorul filmului.

CEL ALES - Nora - Laura Cosoi (3)_resize

Nora, sotia adultera a unui antrenor de fotbal, este o femeie puternica si complexa, un mix de trasaturi de caracter contradictorii: este gingasa, dar si vulgara, superficiala, dar cu profunzimi nebanuite si – mai presus de toate – este autentica.

“Mi-a placut din prima Nora, pe care am descoperit-o si am construit-o alaturi de Cristian Comeaga si de Bogdan Stanoevici – “CEL ALES”. Personajul pur si simplu m-a naucit! Si asta pentru ca Nora este inteligenta, dar si vicleana, trece brusc de la o stare la alta si are o personalitate de-a dreptul vulcanica!”, a declarat Laura Cosoi.

Pregatirile pentru acest rol au inceput cu multa vreme inainte, iar Laura Cosoi marturiseste ca a studiat cu atentie acest tip de personalitate, a trait cu Nora in gand si a incercat sa-si imagineze in permanenta cum ar fi reactionat in diverse situatii: “Pentru ca Nora este destul de vulgara, a trebuit sa invat sa injur! Cu o luna inainte de a incepe filmarile, am inceput sa exersez sa vorbesc intr-un mod foarte “colorat”, vulgar, care nu ma caracterizeaza. Insa nu am primit niciun fel de reprosuri de la cei din jur, pentru ca toata lumea stia ca aceasta face parte din pregatirea pentru rol”, a adaugat Laura Cosoi.

Cei care vor sa vada o Laura Cosoi “sclipitoare” in rolul Norei, dupa cum spune chiar partenerul ei, Bogdan Stanoevici, o vor putea face din 24 aprilie, odata cu premiera filmului de actiune “CEL ALES”.

Cel ales

Filmul “Cel Ales”, in regia lui Cristian Comeaga, cu Bogdan Stanoevici, Laura Cosoi, Nicodim Ungureanu, Olimpia Melinte, distribuit de InterComFilm Distribution, va rula din 24 aprilie in cinematografele din Bucuresti si din tara.

 

About tinepasul 807 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*