Liderul trupei Directia 5-Marian Ionescu s-a casatorit. Iata cine ii este aleasa!

 

marian_ionescu_69234100

Eveniment important, week-endul acesta, pentru Marian Ionescu de la Directia 5. Aflat intr-un turneu la Galati, artistul a profitat de acest prilej, si-a luat cei mai buni prieteni alaturi ca sa-i fie aproape, si s-a casatorit. Aleasa lui este Octavia Geamanu, prezentatoarea Antenei 1.

A avut numeroase relatii cu femei celebre din Romania, insă, recent, artistul a decis sa se aseze la casa lui. Cea care i-a cucerit inima este Octavia Geamanu.

marian ionescu octavia

Week-endul acesta a fost unul extrem de fericit pentru cei doi. Prezentatoarea Observator Special de la Antena 1 s-a casatorit cu Marian Ionescu, liderul formatiei Directia 5. Ei au avut parte de o cununie iesita din comun: s-au casatorit la Galati, acolo unde formatia Directia 5 se afla in turneu, fara rochie de mireasa si doar cu cei mai apropiati prieteni de fata.

“A fost extravagant, ca aproape tot ce inseamna rock”, a declarat Octavia. “Am ales sa ne casatorim in afara Bucurestiului pentru ca ne-am dorit ca acest eveniment special pentru noi sa fie unul discret. I-am avut alaturi doar pe cei mai apropiati prieteni, insa chiar si pentru ei a fost o surpriza.

Nimeni, in afara de mine si Marian, nu a stiut ca in timpul acestui turneu noi doi ne vom casatori. Prietenii cu care ne aflam la Galati in turneu credeau ca urmeaza sa iesim la masa, in oras”, mai spune prezentatoarea Observator Special.

Octavia Geamanu povesteste ca cererea in casatorie a venit mai demult, la fel si inelul de logodna, insa abia acum au decis ca data de 31 ianuarie sa fie cea in care vor deveni oficial sot si sotie. “A fost emotionant, desi noi stiam de mult timp ca urmeaza sa ne casatorim, facusem deja logodna. Din momentul in care am luat hotararea sa ne casatorim discret, in timpul acestei deplasari la Galati, am mai avut doar de depus actele aferente”, continua Octavia, care si-a pastrat numele de dinainte de a se casatori.

octavia geamanu

Imediat dupa cununie, chiar in timpul concertului sustinut de Directia 5, Marian Ionescu si-a chemat pe scena proaspata sotie si a facut in fata fanilor anuntul cel mare.

 

About tinepasul 811 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*