Liviu Vârciu: “Fac ciorbe, supe, tocană, musaca”

 

baza varciu 2

Veritabilul Don Juan al showbizului autohton, Liviu Vârciu, se mândreşte cu faptul că este un priceput în arta gătitului. Având în vedere că locuieşte singur de ani buni, artistul a fost nevoit să se descurce şi să-şi gătească singur. Aşa a învăţat Liviu să facă tot felul de preparate.

În urma relaţiilor pe care le-a avut, Liviu Vârciu şi-a căpătat titulatura de Don Juan, care însă, i-a creat numai probleme.

“Nu sunt Don Juan. M-a încurcat această titulatură, pentru că nu mă mai cred femeile cuminți… ele cred că sunt un golan.”, ne-a declarat Vârciu.

baza varciu bucatarie

Ca să demonstreze că este altfel decât crede lumea, artistul ne-a mărturisit că știe să gătească. “Gătesc, pentru că am stat foarte mult timp cu chirie. Știu să fac ciorbe, supe, ostropel, tocană, musaca”, a mai adăugat el.

Sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”, Liviu Vârciu va întruchipa un personaj veșnic tânăr, sturlubaticul Adrian Enache. “Enache e ca un simbol pentru mine. Se pensează, știi? Sper să-mi iasă acest personaj”, a spus el.

 

 

 

About tinepasul 811 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*