Liviu Vârciu: “Pe tocuri am mai mers. Cu epilatul am o problemă”

varciu

A acceptat provocarea de a participa la show-ul  “Te cunosc de undeva!”, însă, acum Liviu Vârciu se gândeşte cu groază la ce-l aşteaptă. Pentru artist e floare la ureche să dea viaţă unor personaje, dar marea lui problemă e alta…epilatul.


Liviu Vârciu, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea, din 14 februarie, în postura de concurent la “Te cunosc de undeva!”, spune că acesta este singurul show care-i dă emoții și care-l și sperie puțin.

“Mi-e frică de mine, că n-o să fiu la înălțime, mi-e teamă de piesele grele… Nu mi-e frică de personaje ori să fac comedie, să fac travesti… Pe tocuri am mai mers, am și dansat pe tocuri și chiar îmi place (râde). În schimb, cu epilatul am o problemă”, a spus Liviu.

Emisiunea este una dintre preferatele artistului. “Am urmărit această emisiune frumoasă, pentru că Pepino (n.n. Pepe) a făcut o treabă foarte bună acolo. De asemenea, mi-a plăcut să-i urmăresc pe CRBL și Elena de la Mandinga, care mi-s prieteni. Ce personaje mi-ar plăcea să-mi pice? Elvis, Bittman sau Frank Sinatra”, ma mai adăugat el.

About tinepasul 811 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*