Liviu Varciu: “Sper ca anul asta sa ma casatoresc”

main varciu

 

 

 

Pentru Liviu Vârciu, semne bune 2015 are! Cel puţin profesional. Artistul va trece printr-o serie de transformări la „Te cunosc de undeva!”, emisiune, care va începe sâmbătă seara la Antena 1, acolo unde va trebui să facă faţă cerinţelor impuse de juriu. Vârciu speră să fie pe placul fanilor săi şi să cucerească juraţii show-ului, cu prestaţiile sale. Pe plan personal, el are însă o mare dorinţă: vrea să se aşeze la casa lui. Sătul de escapadele amoroase şi de titulatura de „Don Juan”, cu care s-a ales, Liviu Vârciu speră ca anul acesta să-şi întemeieze propria familie.

main liviu varciu

Profesional, ai debutat în forţă în 2015. Vei avea o rubrică în cadrul ştirilor de la Antena1, şi vei trece printr-o serie de transformări la „Te cunosc de undeva”. Cum ţi se par noile proiecte?

Ofertante. Orice proiect, pentru orice artist şi prezentator, moderator sau orice ar fi el, e de bun augur. Și mă bucur foarte tare că Antena 1 a avut încredere în mine. Sper să fac bine ceea ce ştiu eu să fac şi să aduc rating, iar fanii mei să nu se plictisească atât timp cât mă vor vedea la Antena 1.

 

 

Care e juratul, care îţi inspira teamă, de la „Te cunosc de undeva”?

Ozana Barabancea.

 

 

Ce transformare ar reprezenta o adevărată provocare pentru tine?

Alina Eremia.

 

 

Ce s-a întâmplat cu planurile tale de a reveni în muzică? Nu s-a mai auzit nimic…

Planurile mele muzicale s-au oprit în momentul în care am intrat în proiectul “Te cunosc de undeva!”. Dacă o să fac faţă proiectului, cu siguranţă, voi face faţă şi albumului.

 

Cu cine ţi-ar plăcea să faci un featuring?

Cu Cezar Ouatu. Sau cu Dragoş Chircu.

 

 

În afară de divertisment, la ce se mai descurcă foarte bine Liviu Varciu?

Mă descurc foarte bine ca actor. Pot juca orice fel de personaj.

 

 

În ce stadiu sunt lucrările pentru casa ta? Când te muţi în noua locuinţă?

Lucrările la casa mea sunt “la roşu”. Sper că anul ăsta să fac Crăciunul sau Revelionul în casă nouă. Și, până atunci, să mă şi căsătoresc.

 

 

 

Eşti cunoscut ca un veritabil Don Juan în showbizul autohton. Te-a ajutat această titulatură sau dimpotrivă, ţi-a creat probleme?

M-a încurcat această titulatură! Nu sunt Don Juan. M-a încurcat, pentru că nu mă mai cred femeile cuminţi… ele cred că sunt un golan…

 

 

Ce crezi că le atrage pe femei la tine?

Curiozitatea.

 

 

Îţi plac femeile, care fac ele primul pas? Sau vrei să fii tu cel care ia iniţiativă?

Îmi place să fiu eu vânătorul, cuceritorul.

 

 

Ai avut foarte multe relaţii. Câte dintre ele au fost la un pas să se oficializeze?

Să ne înţelegem, nu am avut foarte multe relaţii… Am avut puţine relaţii. Cu unele dintre iubitele mele, am fost la un pas să oficializez relaţia, însă doar pe Adelina am cerut-o oficial.

 

 

Din experienţa ta, care sunt greşelile cel mai des întâlnite în viaţa de cuplu?

Să minţi, să nu te mai aranjezi… Când oboseşţi şi începe să nu-ţi mai pese de tine sau de persoana cu care eşti, atunci se produce ruptura.

 

 

Cât de mult diferă imaginea pe care ţi-a creat-o mass-media, faţă de cum eşti tu în realitate?

Dacă e vorba de aşa-zisa titulatură de “cuceritor”, diferenţa e de la cer la pământ. Dacă ne referim la ceea ce fac eu în televiziune, cam ăsta sunt. Nu am pozat niciodată într-un personaj. Eu am fost Liviu Vârciu şi în spatele, şi în faţa camerelor.

 

 

Sentimental, consideri că ai întâlnit fata potrivită pentru tine?

Am întâlnit-o odată, dar s-a ales praful.

 

 

Ce îţi mai trebuie pentru a te considera un om împlinit?

O familie.

 

 

 

Cum decurge o zi obişnuită pentru tine?

Mă trezesc, merg la filmare, mă întorc, mă pun în pat, îmi pun un film, pun mâna pe telefon şi sun pe oricine îmi iese în cale… Văd orice fel de film. Și îmi place să le revăd. De curând, am revăzut „Legendele toamnei” şi “The Notebook”.

 

 

Cum te întreţii? Eşti adeptul unui stil de viaţă sănătos sau dimpotrivă?

Din fericire, nu fac mari eforturi ca să mă menţin. Merg de două ori pe săptămână la sală, dar mănânc tot ce îmi cere sufletul.

 

În bucătărie, cum te descurci?

Gătesc, pentru că am stat foarte mult timp cu chirie. Știu să fac ciorbe, supe, ostropel, tocană, musaca…

 

 

Cu toţii suntem oameni şi greşim. Ai vreun mare regret?

Că n-am stat cu fratele mai mult, atunci când trebuia.

 

 

main liviu varciu 2 transformare

 

 

Artişti noi în cel de-al şaptelea sezon

 

Cel de-al șaptelea sezon al show-ului transformărilor totale începe sâmbătă, de la ora 20.30, la Antena 1, cu o ediție spectaculoasă.

Artiștii care intră în fascinanta lume a muzicii și vocilor live, în acest sezon, Alina Eremia, Lidia Buble, Oana Sîrbu, surorile Denisa și Raluca Tănase de la Bambi, Andrei Ștefănescu și Kamara de la Alb Negru, Liviu Vârciu, Daniel Iordăchioae și Cezar Ouatu sunt gata de show și au foarte mari emoții pentru întâia încercare a transformărilor. Așadar, vor intra în competiție șase concurenți individual și două trupe, aceasta fiind una dintre noutățile sezonului.

Cei zece concurenți vor cânta, în deschiderea ediției, câte un hit din repertoriul propriu, alături de cei patru jurați, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan. De asemenea, prezentatorii Alina Pușcaș și Cosmin Seleși vor avea un moment special.

Sursa: puterea.ro

 

 

About tinepasul 811 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*