Loredana, omagiu emotionant pentru victimele din Colectiv

loredna groza 1Loredana Groza a reusit sa emotioneze publicul pana la lacrimi. Plin de culoare si de energie, evenimentul “Imaginarium”, care a avut loc, week-endul trecut, la Sala Palatului din Capitala, a cuprins un moment impresionant dedicat tinerilor care si-au pierdut viata in clubul Colectiv. Emotie, regret, tristete si multa durere, acestea sunt sentimentele, pe care, Loredana a reusit sa le transmita prin omagiul adus “celor carora le-au crescut aripi”. “Mi-e dor de tine” se numeste piesa, pe care, jurata de la “Vocea Romaniei” a cantat-o impreuna cu Gabriel Cotabita in memoria acestora.

loredana gabriel cotabita

“Viața e un miracol. În această seară, mă gândesc la cei cărora le-au crescut aripi“, așa și-a început Loredana Groza spectacolul de duminică seara, de la Sala Palatului, vizibil afectată de cele întâmplate.

Cu toate astea, ea a reusit sa puna in scena un show complex, in care, a imbinat diferite stiluri muzicale, a avut parte de invitati speciali, dar si de o coregrafie diversificata, culoare, si un spectacol impresionant de lumini.

Evenimentul artistei a fost marcat si de tragedia petrecuta in clubul Colectiv. Prin urmare, Loredana le-a oferit fanilor sai un moment emotionant dedicat tinerilor care si-au pierdut viata.  Jurata de la Vocea României a avut un duet impresionat cu Cotabiță, cântând în memoria „celor carora le-au crescut aripi”.

„Mi-e dor de tine/ Dar, spune-mi cine/A  pus tăcerea între noi/ Întoarce-te înapoi/ Mi-e dor de tine”, pe scurt aceastea sunt versurile piesei care a sensibilizat o sală întreagă, melodia Mălinei Olinescu, care a fost cântată de Loredana Groza alături de Gabriel Cotabiță, amândoi îmbrăcați în negru. În acest timp, pe ecran rulau imagini cu cei care și-au pierdut viața în „clubul groazei”.  În plus, vedeta a interpretat apoi „Back to life”,piesa din repertoriul trupei Goodbye to Gravity, formație, care, a concertat în Colectiv pe 30 octombrie, și ai cărei membrii au fost răniți sau au murit.

caseta loredana groza show complexCei doi actori din Las Fierbinți, Mihai Rait Dragomir(Dorel) și Mihai Mărgineanu (Ardiles), artiștii What’s Up, Matteo, Nadir, Radu Gheorghe, dar și concurentele de la Vocea României, pe care, Loredana le-a antrenat în timpul concursului muzical, s-au aflat pe scena de la Sala Palatului alaturi de artista.

About tinepasul 814 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*