Loredana revine cu un videoclip nou

 

loredana nadir

 

Coregrafii inedite, multă energie şi bună-dispoziţie, un featuring plin de chimie şi o piesă care are toate şansele să devină hitul verii sunt ingredientele celui mai nou videoclip al Loredanei, pentru piesa “Te iubesc”, interpretată cu Nadir.

Clipul, în regia lui Slava Sîrbu, a fost filmat pe platourile Castel Film şi la herghelia Royal Horse din Snagov, pe durata a trei zile. Machiajul a fost realizat de Alexandru Abagiu, de coafuri s-au ocupat Sorin Stratulat și Adonis Enache, iar ţinutele au fost realizate de Radu Mada și Andra Moga.

Piesa “Te iubesc”, o coproducţie MediaPro Music/Cat Music, a fost compusă de Randi (Andrei Ropcea), pe versuri scrise de acesta, împreună cu Loredana.

loredana nadir 2

“Cu mare bucurie vă anunţ lansarea noului meu single: ‘Te iubesc’! Este un duet cu Nadir, un cântăreț tânăr, sensibil şi talentat! Este un cântec de dragoste, un imn pozitiv şi înălţător despre cele mai scumpe cuvinte din lume: ‘te iubesc’!”, a spus Loredana.

“Mă bucur mult că am ocazia să colaborez cu o artistă precum Loredana. Am descoperit în ea un om deschis, care a făcut ca experienţă filmărilor să fie o plăcere. Piesa ‘Te iubesc’ este una  optimistă: dragostea face lumea un loc mai frumos. Iubiţi şi nu vă fie frică să rostiţi cele ‘două cuvinte’”, a explicat Nadir.

 

About tinepasul 820 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*