Marlon Wayans este Mr. Black

Fifty Shades Of Black_Cincizeci de umbre ale lui Black Marlon Wayans_Cincizeci de umbre ale lui Black

 

“Cincizeci de umbre ale lui Black” (“Fifty Shades of Black”), parodie a mega-blockbusterului “Cincizeci de umbre ale lui Gray”, se va lansa pe 29 ianuarie in cinematografele romanesti. Comedia cu tenta erotica il aduce pe marile ecrane pe Marlon Wayans, nimeni altul decat Mr. Black.

In regia lui Michael Tiddes, dupa un scenariu semnat de Rick Alvarez si Marlon Wayans, filmul ii aduce in prim plan pe actorii Marlon Wayans si Kali Hawk. Parodia erotica prezinta un labirint de intamplari si intalniri dure si premature, pornind din camera de joaca a lui Mr. Black.

Parodia are premiera pe 29 ianuarie in cinematografele din tara, filmul fiind distribuit in Romania de Ro Image 2000 si Prorom Distribution.

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*