Mega Mall întâmpină iarna cu o noapte de REDUCERI și MEGA OFERTE

 

 Mega Mall - Christmas Shopping Night

Pe 13 decembrie, pasionații de shopping au parte de o noapte de reduceri impresionante, surprize și distracție la „Christmas Shopping Night” de la Mega Mall. Bucureștenii sunt așteptați începând cu ora 18:00, când se dă startul promoțiilor și discounturilor speciale.

Astfel, între orele 18:00 și 24:00, vizitatorii Mega Mall se vor putea bucura de magia Crăciunului cu mult înainte de sosirea moșului. Magazinele partenere au pregătit reduceri substanțiale la numeroase produse și servicii, de la modă, încălțăminte și produse de frumusețe, până la produse sportive, home&deco și cărți.

În cadrul Christmas Shopping Night, la Mega Mall vei găsi discounturi de până la 75%, dar și cadouri tematice la achiziționarea articolelor vestimentare din magazine precum Cropp, reduceri de până la 30% și promoții la electronice de la Mobiup și reduceri de până la 50% la al doilea produs de frumusețe și sănătate cumpărat de la Yves Rocher.

Librăriile Cărturești și Librarium oferă reduceri de până la 20% la toate produsele disponibile, în timp ce vizitatorii vor putea achiziționa articole sportive reduse până la 40%, din magazinul 4F.

Dacă rămâi fără energie în timpul sesiunii nocturne de shopping, poți oricând să iei o pauză și să mănânci la restaurantul preferat, unde te așteaptă reduceri de până la 15% și băuturi gratuite la cumpărarea altor produse.

 

About tinepasul 801 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*