Melkior Nude Collection, 4 rujuri pentru un look natural

melkior nude collection_ruj rujuri

Vrei nuante romantice, boeme, senzuale pentru machiajul buzelor tale? Esti adepta tonurilor naturale si a stilului nude care nu se demodeaza niciodata? Melkior iti propune Nude Collection, o gama de rujuri ce nu trebuie sa lipseasca din ritualul tau de beauty! Afla acum ce este must have in acest sezon!

Melkior prezinta noua gama de rujuri mate: Amour, Delicious, Ginger Spice, Toffee.

Sunt rujuri cu acoperire mare, intens pigmentate, care nu migreaza si rezista in timp. Se aplica usor si omogen, nu usuca buzele si prezinta un efect de durata, asigurand o senzatie placuta imediata pe buze.

Pentru un aspect impecabil este necesara hidratarea buzelor si se recomanda efectuarea unui peeling delicat in prealabil.

Rujul poate fi aplicat ca atare, direct pe buze sau poate fi aplicat cu ajutorul unei pensule pentru buze.

ruj melkior nude collection2 ruj melkior nude collection3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru o rezistenta mai mare si pentru un aspect bine definit este recomandata folosirea unui contur de buze inainte de aplicarea rujului.

ruj melkior nude collection4 ruj melkior nude collection 1

 

About tinepasul 806 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*