Melkior recomanda pentru aceasta vara “Live Your Dream”

live your dream _melkior_vara

Melkior propune pentru aceasta vara colectia Live Your Dream. Pentru ca ne place cum suna, ti-am trecut mai jos noutatile brandului de cosmetice. Iti spunem doar atat: este vorba despre culori noi de farduri de pleoape si oja Melkior. Arata bestial!

Ciel, Caprice, Fragile

Colectia Live Your Dream de la Melkior aduce 3 nuante noi de farduri de pleoape sidefate cu efecte irizate: Ciel, Caprice, Fragile. Sunt culori foarte pigmentate care asigura o acoperire foarte mare, adera foarte bine la piele, sunt rezistente in timp si se aplica uniform. Motive suficiente pentru a le purta in acest sezon!

Pret: rezerva fard 17 lei

Ai vazut cele 7 culori noi de oja Melkior?

melkior_culori de vara oja

Colectia Live Your Dream de la Melkior lanseaza 7 culori de oje perfecte pentru aceasta vara: Clear Sky, Solitaire, Kiss & Cuddle, Wisteria, Black Tulip, Orient Blue, Gold Sand. Alege preferata!

Sunt rezistente, prezinta acoperire foarte buna si uscare rapida. Cum se aplica oja corect? Degresati unghia foarte bine, aplicati sticky base coat pentru protectia unghiei, aplicati in doua straturi oja aleasa, apoi aplicati shiny top coat pentru a accentua luciul si a da rezistenta ojei, iar la final aplicati acceleratorul de uscare pentru a grabi uscarea.

Sfat: dupa fiecare aplicare se asteapta un minut.

Pret: 29 lei

About tinepasul 820 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*