Meniu de detoxifiere dupa sarbatori

detoxifiere anca anguleseiDupa sarbatori, specialistii recomanda procesul de detoxifiere, pentru a obtine vitalizarea corpului si eliminarea kilogramelor acumulate in aceasta perioada. Anca Alungulesei, expert in nutritie si trainer de alimentatie raw-vegana, ne-a recomandat un meniu de detox, prezentandu-ne modalitati eficiente, menite sa dea un refresh organismului nostru.

meniu detoxifiere sucuri naturaleDetoxifierea se poate realiza cu ajutorul sucurilor naturale stoarse prin presare la rece si a smoothies-urilor, iar beneficiile asupra starii de bine a organismului sunt foarte variate: de la cresterea nivelului de energie si optimism, consolidarea sistemului imunitar, alcalinizarea organismului, prevenirea bolilor cornice si pana la performante excelente in curele de slabire”, explica Anca Alungulesei care recomanda ca, pentru o perioada de 3, 5 sau 7 zile, sa se consume hrana lichida – sucuri baute la intervale regulate de timp.

O alta varianta, mai usoara, care se adreseaza celor care considera ca sucurile nu sunt suficiente pentru ei, consta in combinarea acestora cu mancare cruda. Astfel, in doar doua saptamani, organismul isi poate reveni la o digestie activa.

Hrana vie, prin faptul ca este neprocesata termic, ne energizeaza in loc sa ne rapeasca din energie, este mult mai usor digerabila, este incarcata de nutrienti, vitamine, enzime si minerale si are un gust excelent. Hrana vie este atat pentru persoanele care nu doresc sa consume alimente de origine animala, dar si pentru persoanele care consuma carne. Mai mult decat atat, ea este recomandata persoanelor care au probleme cu greutatea, deoarece ajuta la slabit, persoanelor care au probleme digestive sau persoanelor cu boli cronice. Intr-un cuvant, este recomandata tuturor!”, adauga specialistul, care ofera si o varianta a acestui regim.

detoxifiere hrana vie budinca

Program de detoxifiere

  • Ora 09:00 – Tonic alcalinizant din iarba de grau si vlastari.
  • Ora 11:00 – Budinca energizanta.
  • Ora 13:00 – Smoothie verde asezonat cu superalimente.
  • Ora 15:00 – Supa cruda imbogatita cu superalimente si servita cu biscuiti din seminte.
  • Ora 17:00 – Salata multicolora din legume, seminte si vlastari, toate intr-un dressing special
  • Ora 18:00 – Digestiv natural din radacini
  • Ora 20:00 – Suc verde din legume stors prin presare la rece.

Cei care vor sa invete cum isi pot prepara singuri meniul de detox dupa sarbatori, se pot inscrie la workshop-ul organizat de Anca Alungulesei pe 27 ianuarie. http://www.rawcoco.ro/produs/meniu-de-detoxifiere-si-slabire/.

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*