Miercuri e Ladies Day! Hispanitas te asteapta cu surprize

genti pantofi

Brandul spaniol Hispanitas sarbatoreste 25 de ani de existenta, prilej cu care, va pregati o serie de surprize. La ceas aniversar, vor fi prezentate produsele din noua colectie primavara-vara, iar femeile se vor putea bucura de cumparaturi,dar si de discount.

hispanitas dana savuica

 HISPANITAS sarbatoreste 25 de ani de existenta! 

Magazinul cunoscutului brand Hispanitas, care îi are ca ambasadori pe Dana Savuica, fashion stilist-ul Style&Nature Maria Andrei si fashion blogger-ul Carmen Negoita, va asteapta pe 4 martie 2015 la Ladies Day, o zi dedicata femeilor.

Asadar, cei care vor veni pe 4 martie, la Baneasa Shopping City, etaj 1, vor putea descoperi noile produse primavara-vara SS2015, si vor beneficia de un discount special de 20%, alaturi de multe alte surprize pregatite cu aceasta ocazie.

Noua colectie SS2015 prezinta recomandarile celor trei doamne prin alegerea unor modele de pantofi ce le reprezinta personalitatea si stilul propriu. De aici se poate observa diferenta de stil pe care Hispanitas, prin varietatea de modele, a reusit sa o indeplineasca  si intareste motto-ul Hispanitas: Joy is a Choice!

Pantofii Hispanitas sunt realizati din piele naturala de bovine, finalizati cu 100% anilina. Aceasta este modalitatea prin care se livreaza o calitate superioara, o piele moale si transparenta.

Hispanitas pastreaza finisajul traditional in procesul de productie. “Folosim perii de bumbac si avem grija de piele atunci cand aplicam cremele naturale, fara solventi. Am combinat acest lucru cu produse ecologice pe baza de apa, care indeplinesc reglementarile europene. Asta face din Hispanitas o companie sustenabila si responsabila cu mediul inconjurator.”

pantofi

Hispanitas se prezinta cu un concept clar si singular al produselor. „Consumatorii nostri loiali descriu brand-ul Hispanitas ca pantofi de calitate, plini de detalii fashion si uimitor de comfortabili”.

Prezent din anul 2012 in Romania, brandul spaniol a devenit cunoscut  prin calitatea produselor, a materialelor si a design-ului cat si prin confortul sporit.

Mostenirea a trei generații cu un gust foarte rafinat si cu o tradiție in lumea incaltamintei din 1925, Hispanitas exporta in peste 35 de tari cu o fabricatie proprie, devenind astfel unul dintre varfurile de referință a pantofilor Made in Spain.

 

 Nasterea brandului Hispanitas a avut loc in 1990

A apartinut familiei Chico de Guzman, care este prezenta in industria pantofilor din 1925. In acest moment, Hispanitas a devenit unul dintre lideri ca marca de pantofi de dama pe piata din Spania  si unul dintre jucatorii principali la nivel international.

 

 

 

 

 

 

 

 

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*