Mihaela Rădulescu, din nou în centrul atenției la „Românii au talent”

 

mihaela-radulescu4

La cea de-a doua ediție a show-ului Românii au talent, Mihaela Rădulescu a captat din nou atenția tuturor. Vedeta a urcat pe scena si s-a dezlănțuit. Vedeta a dansat cu un concurent, iar, la un moment dat, bluza i-a lăsat la vedere decolteul generos. Emisiunea s-a bucurat de un mare succes, fiind și de această dată lider de audiență.

mihaela_radulescu_dans3_4be20dcb52

Vineri seara, Mihaela Rădulescu a făcut din nou spectacol pentru telespectatori! Vedeta a urcat pe scenă și a dansat cu un concurent. Prinsă în ritmul muzicii, ea a reușit să le ofere la sfârșit o priveliște frumoasă bărbaților aflați în sală, dar și celor de acasă. Bluza i-a alunecat de pe sân, lăsându-i la vedere decolteul generoasă. Cea de-a doua ediție a show-ului căutător de talente s-a bucurat de succes, fiind din nou lider în audiențe. „Multumim pentru aseară, ați fost minunați!”, le-a spus Mihaela Rădulescu fanilor pe contul său virtual.

Telespectatorii au gustat din plin momentele incredibile prezentate vineri seara pe scena talentelor. Emoţiile au copleşit atât concurenţii, cât şi pe cei patru juraţi, Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis, iar numerele prezentate au stârnit reacţii incredibile ale publicului. Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 23:04, peste 4.3 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul „Românii au talent”, iar în minutul de maximă audiență de la 21:42, aproape 5.1 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment din România.

juriu-Romanii-au-talent-3000x1999

Cea de-a doua ediţie a noului sezon „Românii au talent” a înregistrat 24.8 puncte de rating și 51.8% share în intervalul de difuzare 20:30 – 23:04, pe publicul comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, de aproape 6 ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.4 puncte de rating și 9.1% share.

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus detaşat cu 21.7 puncte de rating și 39.7 share. La nivel național, PRO TV rămâne și de această dată lider cu o audiență medie de 23.5 puncte de rating și 42.5% share, locul secund înregistrând 6.0 puncte de rating și 10.8% share.

 

Emoţii copleşitoare, lacrimi şi talent autentic

Cel de-al cincilea sezon Românii au talent a continuat aseară căutarea noilor eroi naţionali, într-un decor spectaculos, în faţa unor săli pline până la refuz şi a celor patru juraţi care au fost copleşiţi de emoţie, dar şi stricţi în momentul jurizării. Tot aseară, telespectatorii au făcut cunoştinţă cu cei 18 concurenţi care au primit DA din partea juriului şi vor merge în etapa următoare a competiţiei.

About tinepasul 807 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*