Miresme de primavara de la C-thru

primavaraPrimavara bate la usa, iar brandul de parfumerie C-thru s-a pregatit pentru noul sezon cu pachete speciale. Magic Lime si Black Beauty aduc miresme de primavara,note elegante şi pline de energie, ele fiind noile propuneri C-thru.

În noul sezon, C-THRU îmbină armonios arome, pentru a acompania momentele speciale.

Pachetul C-THRU Lime Magic

c-thru lime magic

Lime Magic, cea mai nouă gamă C-THRU, se dezvăluie ca un buchet îmbătător, accesorizat cu stropi de energie. Imediat ce atinge pielea, se deschide cu note de trandafir elegant, iasomie feminină şi lămâie revigorantă şi contrastează cu inima de bergamotă jucăuşă şi ceai verde. Baza lemnoasă, cu mosc, creează universul olfactiv şi pământos al unei păduri. Verde şi transparent, Lime Magic este o escapadă din monotonia cenuşie.

Pachetul C-THRU Lime Magic conţine Eau de Toilette 30ml +Deo Body Spray 150ml, preţ: 31,5 lei

Pachetul C-THRU Black Beauty

c-thru black beauty

Misterioasă şi elegantă, femeia Black Beauty cucereşte prin aura condimentată şi citrată, ce-i dezvăluie spiritul ludic şi senzual. Temperamentală şi aparent distantă, aceasta este îmblânzită de o inimă de vanilie şi orhidee. Actul final este un dans lent de lemn de santal, paciuli şi ambră, iar întreg scenariul este o descriere feerică a femeii irezistibile.

Pachetul C-THRU Black Beauty conţine Eau de Toilette 30ml +Deo Body Spray 150ml, preţ: 31,5 lei

About tinepasul 813 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*