Moda DallesGO II, primavara 2020. Prezentarea de modă a colecțiilor de absolvire

Moda DallesGo. Prezentarea colectiilor absolventilor de la DallesGo
Moda DallesGo. Prezentarea colectiilor absolventilor de la DallesGo

A fost o seară de neuitat pentru cei peste 20 de absolvenți ai cursurilor de Design Vestimentar și Design Pălării DallesGO, care și-au prezentat colecțiile în cadrul unor prezentări de modă spectaculoase, ce a avut loc la Galateca și la care au luat parte peste 300 de persoane.

Prezentarea de modă a colecțiilor de absolvire de la DallesGO

De-a lungul a 20 de săptămâni cursanții de la Design Vestimentar Începători au studiat totul despre crearea unei colecții, de la primele schițe și până la construirea propriu-zisă a unor piese vestimentare care să spună o poveste. Designerul Lena Criveanu i-a îndrumat pe cei care acum au pășit pentru prima oară pe drumul creativ al designului vestimentar.

„Diferența față de ultimele sezoane este că acum fiecare cursant și-a conceput propria colecție după propria poveste. Astfel, dacă unul a fost inspirat de libertatea păsărilor, altul a gândit o colecție desprinsă dintr-o lume în care totul este tehnologizat. Și în ceea ce privesc materialele folosite acestea variază, pentru că țin de conceptul fiecărei colecții.

Moda DallesGo. Prezentarea colectiilor absolventilor de la DallesGo
Moda DallesGo. Prezentarea colectiilor absolventilor de la DallesGo

Fiecare dintre cei 8 cursanți a gândit 5, 6 ținute, la fel cum se practică și în școlile de artă, iar în cadrul prezentării de modă publicul va fi surprins cu peste 40 de ținute fabuloase”, declară Lena Criveanu, coordonatorul cursului de Design Vestimentar Începători.

Pe de altă parte, Kristina Dragomir i-a ajutat pe absolvenții Cursului de Pălării să își transforme fanteziile în realitate, printr-o colecție de pălării și accesorii de cap extrem de unitară și spectaculoasă.

„Prezentăm 15 modele de pălării diferite și șepci realizate manual pe calapod, din fetru de lână, pe care le-am accesorizat ulterior cu pene, mărgele, cristale, flori din mătase și benzi ripsate colorate, plus alte 10 accesorii capilare”, spune Kristina Dragomir, designer și coordonator al cursului de Design Pălării.

Mulți dintre acești absolvenți vin din domenii complet diferite de cele pe care le studiază la DallesGO, așa că realizarea acestor colecții constituie pentru ei un vis devenit realitate.

Moda DallesGo. Prezentarea colectiilor absolventilor de la DallesGo
Moda DallesGo. Prezentarea colectiilor absolventilor de la DallesGo

DallesGO este cea mai importantă platformă de cursuri interactive after work din România, cu centre în toate marile orașe ale țării: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Brașov, Oradea, Craiova, Sibiu, Galați.
Mulțumim tuturor partenerilor care ne-au fost alături: Galateca, Poema, Il Passo, Vinimondo, M.A.C. Cosmetics, Matrix Profesional Haircare & Color, Bro Rom Industrial Machines Sibiu.

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*