Nestle da startul campaniei „Castiga o vacuta”. Iti asigura micul dejun pentru un an

nestle_mic dejun campanie castiga o vacuta

Te-ai gândit vreodată ce ai face dacă ai câștiga o văcuță? Bine, poate nu chiar o văcuță, dar lapte și cereale pentru un an întreg. Ei bine, Nestle vrea sa-ti asigure micul dejun pe o perioada cat mai indelungata, asa ca a pregatit pentru tine o serie de surprize. Afla totul despre initiativa Nestle, in materialul de mai jos!

Cu noua campanie Nestlé, „Câștigă o văcuță”, iubitorii de lapte cu cereale pot câștiga necesarul pentru un an întreg. Trebuie doar să-și înceapă ziua cu o porție de cereale Nesquik, Honey Cheerios, Cookie Crisp, Chocapic, Cini-Minis sau Lion în perioada 15 august – 15 octombrie 2016 pentru a putea câștiga zilnic unul dintre cele 12 premii instant, constând în 10 litri de lapte și o jucărie de pluș. Și, pentru că avem de oferit (aproape) o văcuță, am pregătit 10 premii cu totul speciale, a câte 365 de litri de lapte și 25 de pungi de cereale.

nestle romania_mic dejun campanie castiga o vacuta

Am gândit premiile cu scopul de a încuraja integrarea laptelui și a fibrelor în ritualul de mic dejun al românilor, pentru o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos. Combinația dintre cereale și lapte este o opțiune hrănitoare pentru fiecare dimineață, care asigură o serie de elemente nutritive, precum vitamine și fibre.

Cerealele Nestlé au ca ingredient principal cereale integrale, pentru a ajuta consumatorii să mănânce mai multe fibre, cantitatea optimă fiind de 25-35 de grame pe zi, conform Societății Române de Nutriție. Prin produsele din portofoliu, Nestlé oferă opțiuni pentru micul dejun care să fie ușor de preparat, nutritive și gustoase, iar fiecare porție de cereale cu semnul verde Nestlé conține cel puțin 8g de cereale integrale.

Află mai multe despre cum poți câștiga aproape o văcuță aici!

About tinepasul 799 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*