Nivea Men tratează problemele tenului sensibil

 

nivea men

Piele care arde? Nivea Men lansează o nouă gamă cu o formulă inovatoare, fără alcool, ce calmează şi hidratează pielea sensibilă, oferindu-i, în acelaşi timp, o senzaţie plăcută de răcorire: Nivea Men Sensitive Cooling.

Dacă te regăseşti în categoria bărbaţilor cu piele sensibilă, probabil ştii deja că majoritatea produselor de bărbierit conţin alcool şi mentol, ingrediente ce usucă pielea şi intensifică iritaţiile pe piele sensibila.

Conform studiilor, 57% dintre bărbaţi au un ten sensibil şi se confruntă cu probleme de iritaţie a pielii. Pielea iritată, măncărimea, roşeaţa, sunt doar câteva senzaţii care fac din bărbieritul tenului sensibil o activitate neplăcută.

Este timpul să scapi de pielea iritată si să ai o intensă senzaţie de răcorire după bărbierit!

Cu noul Balsam after shave Sensitive Cooling, cu efect de răcorire, de la NIVEA MEN spui STOP iritaţiilor, măncărimii sau roşeţii!

NIVEA MEN_Sensitive_Cooling_AfterShaveBalm(1)

 

Balsamul după ras NIVEA MEN Sensitive Cooling calmează rapid iritaţiile şi roşeaţa pielii iritate, hrănind pielea datorită extractului natural de muşeţel, alge de mare şi vitamina E. Formula inovatoare fără alcool se absoarbe rapid şi oferă tenului sensibil hidratare intensă şi o senzaţie plăcută de răcorire.

Preţ recomandat: 29.52 Lei, 100 ml.

 

 

 

 

Îmbogăţit cu extract de muşeţel, alge de mare şi vitamina E, Gelul de ras NIVEA MEN Sensitive cooling protejează pielea sensibilă împotriva iritaţiilor şi combate senzaţia de mâncărime şi roşeaţă în timpul bărbieritului.NIVEA MEN_Sensitive_Cooling_ShavingGel

Formula cu 0% alcool lasă pielea hidratată şi îi oferă o senzaţie plăcută de răcorire după bărbierit.

Preţ recomandat: 17.10 Lei, 200 ml.

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*