Noile oje semipermanente Melkior

Nudes Collection Melkior (2)

Nou! Nudes Collection pentru unghii de la Melkior! In colectia recent lansata, gasesti nuante romantice si senzuale, in tonuri naturale care nu se demodeaza niciodata. 

Care e ziua ta norocoasa? Poart-o acum pe unghii! Sau poti sa porti, pe fiecare unghie, o alta nuanta de oja semipermanenta din aceeasi gama cromatica. Si, de ce nu, poti alege culoarea ojei in functie de ziua in care iti faci manichiura! Fii inventiva si iesi in evidenta cu o manichiura impecabila. Da tonul in grupul tau de prietene, provoaca-le si pe ele sa intre in joc si sa aleaga oja semipermanenta care li se potriveste cel mai bine.

Melkior a ales pentru noua colectie de Oje Semipermanente nuante romantice si senzuale, in tonuri naturale care nu se demodeaza niciodata. Se gasesc atat in flacoane de 4,5ml, cat si in flacoane de 15ml:

  • EVER MONDAY (ref. 24400, 25470)
  • EVER TUESDAY (ref. 24402, 25472)
  • EVER WEDNESDAY (ref. 24199, 25469)
  • EVER THURSDAY (ref. 24403, 25473)
  • EVER FRIDAY (ref. 24401, 25471)
  • EVER SATURDAY (ref. 24404, 25474)

In afara faptului ca acum este in voga, oja semipermanenta a devenit unul dintre cele mai indragite produse cosmetice in intreaga lume, iar acest lucru se datoreaza proprietatilor ei practice si extrem de avantajoase.

Nudes Collection Melkior (1)

Manichiura cu oja semipermanenta rezista mult mai mult pe unghii decat cea clasica, este foarte lucioasa si nu e necesara pilirea unghiei. In plus, se poate aplica foarte usor atat pe unghiile naturale, cat si pe cele false.

Si acum este momentul sa afli cand poti sa folosesti oja semipermanenta:

  • cand te grabesti si nu ai rabdare sa se usuce culoarea lacului de unghii clasic;
  • cand nu ai timp sa mergi saptamanal la manichiura;
  • cand ai unghii subtiri si nu iti rezista lacul de unghii pe ele;
  • cand, pur si simplu, iti place aspectul mai sticlos al ojelor semipermanente.

Intra in jocul nostru in acest sezon! Alege ziua si culoarea preferata!

 Nudes Collection Melkior (3)

OFERTA LUNII: Cumperi 6 Oje Semi 4,5ml din Nudes Collection si platesti 3 !

About tinepasul 820 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*