Nou de la Nivea: loțiune sub duș pentru o piele mai fermă

nivea model

Femeile iubesc să aibă o piele mai fermă! Dar viaţa poate fi foarte aglomerată uneori. Grija pentru tine şi lista lungă de to do-uri se împacă mai greu, însă nu trebuie să te neglijezi! Un stil de viaţă sănătos cu exerciţii fizice şi o alimentaţie adecvată în fiecare zi sunt esenţiale, dar uneori mai ai nevoie şi de mici trucuri rapide şi convenabile. Pentru o piele mai fermă, Nivea lansează prima loţiune sub duş.

 Eficienţa produsului este garantată de tehnologia inovatoare care introduce o substanţă proprie pielii în formula produsului: coenzima Q10.

“Această inovaţie este rezultatul a cinci ani de cercetare în laboratoarele Beiersdorf. Produsul are o formulă unică, ce conţine perle care au în interior coenzima Q10 şi pe care o activează la contactul cu apa”, spune Sabine Schulz, Product Development NIVEA Body, R & D Beiersdorf.

NIVEA a fost primul brand care a introdus o substanţă proprie pielii într-un produs de îngrijire, coenzima Q10.

Aceasta este o substanţă activă ce se regăseşte în mod normal în celulele noastre, rolul ei fiind acela de a le alimenta cu energie, funcţionând de asemenea ca un antioxidant împotriva radicalilor liberi. Aceştia sunt responsabili de îmbătrânirea celulară, iar rolul coenzimii Q10 este tocmai de a stopa radicalii liberi să-şi pună amprenta asupra celulelor.

 

lotiune dus

NIVEA Q10 Loţiune de corp sub duş pentru fermitate

Beneficiază de o piele tonifiată şi hidratată, din câteva mişcări! NOUA NIVEA Q10 Loţiune de corp sub duş pentru fermitate are efect chiar după ştergerea cu prosopul.

Odată ajunse pe piele, sub duş, perlele activează coenzima Q10 din interior, iar particulele uşor abrazive oferă un masaj delicat. Celulele moarte sunt îndepărtate, iar pielea este revigorată, datorită mentolului.

Paşi pentru o piele fermă, chiar la tine sub duş:

  1. Spală-ţi pielea cu gelul de duş obişnuit, apoi clăteşte-te
  2. Aplică noua Nivea Q10 Loţiune de corp sub duş pentru fermitate, pe pielea udă
  3. Clăteşte-te
  4. Usucă-te şi te poţi imbrăca imediat

Preţ: 17,81 lei

About tinepasul 807 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*