An nou, dorinte noi!

dorinte_anul-2017

Noul an a sosit, iar odată cu el a venit si momentul pentru a umple borcanul cu dorințe. Asa se intampla la fiecare nou inceput, cand luam startul unui capitol, dam fila si scriem povestea 🙂

Si nu, nu o sa incep prin a spune ca-mi doresc sa slăbesc sau ca vreau sa călătoresc in nu stiu ce locuri exotice (evident ca astea sunt in fruntea listei :)), vreau ca de data asta sa las viata sa ma surprindă. Placut, sa speram!:)

Odinioară, obișnuiam sa-mi fixez tot felul de teluri, unele mai pompoase ca altele, si nu făceam decat sa ma consum si sa ma obosesc singura.

Am vazut insa ca, in timp, fiecare om pune cărămida peste cărămida pentru a-si clădi ce conteaza cel mai mult pentru el. Asa am facut si eu, iar cum fapta își primește rasplata, stiu acum ca totul va veni cand trebuie sa vina. Deci, nu mai disper, las lucrurile sa-si urmeze cursul firesc. 🙂

Dar daca totuși ar exista o zână minune, care ar putea sa-mi indeplineasca orice pofta, atunci sigur nu m-ar deranja sa trec cate ceva pe faimoasa lista a dorințelor.

dorinte_anul-2017-foto

Așadar, ce-mi doresc sa devină posibil in 2017?

  • Sa învăț ce inseamna ala echilibru si sa reușesc sa-l aplic in viata mea.
  • Sa ma bucur de toate clipele frumoase si de toti oamenii minunați, pe care ii intalnesc.
  • Sa vad partea buna a lucrurilor si sa fac din partea aia opusa una, care sa nu fie atat de neplăcuta.
  • Sa ma inconjor doar de cei care merita si sa pastrez distanta de “urmăritori de interese”.
  • Sa zâmbesc. Din suflet. Cat mai mult, cat mai intens. In fiecare zi.

Nu mi-ar strica nici lucrurile materiale ca doar nu traiesc in puf, dar am învățat ca totul se face treptat treptat, iar pe aceasta cale o sa învăț si ce e aia răbdarea.

Sa va fie anul asa cum ca doriți! Bun, frumos, armonios!
Un 2017 de poveste! 🙂

#urcamtreaptacutreapta
#viataeplinadelectii

 

 

Sursa foto: Pinterest

About tinepasul 813 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*