Nou! elmiplant prezintă Aqua Breeze

Elmiplant Aqua Breeze Shower Gel 400ml WOW_2 JPG RGB

Gama de geluri de duş elmiplant senses touch diversifică ritualul de răsfăţ cu o nouă experinţă: Aqua Breeze. Călătoriile exotice şi seducătoare senses touch se îmbogăţesc cu o visare spumoasă, către ape marine cristaline, pline de energie şi arome revigorante.

Aqua Breeze este atingerea fină şi fresh a spumei hidratante ce revitalizează pielea şi spiritual, trezind simţurile. Gelul de duş are la bază puterea algelor marine, recunoscute pentru proprietăţile tonifiante, fiind ştiute, în acelaşi timp, beneficiile pe care le dezvăluie acest cocktail de vitamine, proteine şi minerale marine cu efecte hidratante şi hrănitoare. Algele marine sunt un supliment de energie şi vitalitate, iar aroma fresh a gelului de duş are o acţiune reconfortantă, pentru un boost de stare de bine.

Noul gel de duş este îmbogăţit cu NUTRI MOIST, un complex avansat de hidratare ce combină puritatea ingredientelor naturale cu puterea ştiinţei, cu scopul de a preveni deshidratarea pielii, în timp ce păstrează aspectul catifelat şi sănăstos al acesteia.

Elmiplant Shower Gels Family JPG RGB

Gama senses touch mai cuprinde următoarele variante:

–           Passion Mood – cu floarea pasiunii şi ulei esenţial de ylang ylang,

–           Freshen Up – cu acai berry şi mango

–           şi Calming Spa – cu frangipani şi ulei de argan.

Preţ: 9,11 lei/ 400ml. Testat dermatologic. Fără parabeni, parafine şi coloranţi.

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*