O noua melodie in playlist. Sa fie „muzica, maestre!”

 

muzica_melodie justin timberlake

După ce nu ne-am dat seama exact dacă Dumnezeu preferă lemnul şi spaţiile mici, ori dacă merită să ne strofocăm prea tare că Andra şi Bisbal au prins ceva vizualizări pe mirificul Youtube, zic c-ar trebui să ne focusăm şi pe ceva mai bun. Nu credeţi? Deci, să vedem ce mai putem să ascultăm în materie de muzica.

Băiatul se intitulează Justin Timberlake, ăla de nu ştii dacă e cântăreţ sau actor, şi a scos o piesă nouă. Se cheamă „Can’t Stop The Feeling” şi sigur n-o să ai loc s-o asculţi prea des pe radiourile de la noi. Eh, sunt ocupate cu tot felul de „Condimente” de doi bani şi două note.

justin timberlake_ can't stop the feeling muzica

Peste 22,5 milioane de „play”-uri pe Youtube, semn că mai sunt şi alţii ca noi, deci mai avem o speranţă.

Învăţăm versurile şi, cum ar spune băieţii şi fetele cu microfon de la noi, „muzica, maestre!”. 🙂

  • “I got that sunshine in my pocket
    Got that good soul in my feet
    I feel that hot blood in my body when it drops, ooh
    I can’t take my eyes up off it, moving so phenomenally
    Room on lock the way we rock it, so don’t stop”  

Sursa foto: viralnovelty.net, mtv.com

About tinepasul 816 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*