Oamenii vin si pleaca. Pur si simplu! Intotdeauna cand vor ei, nu cand vrei tu

oameni relatii

Oamenii vin si pleaca … Nu-i poti tine langa tine fara sa vrea, nu-ti apartin, nu faci credit la banca pentru ei, iar atunci cand se hotarasc sa iasa din viata ta, închid usa dupa ei, lasand in urma lor doar amintirile.

Uneori, nici măcar nu se deranjează sa-si ia ramas bun. Pleaca pur si simplu, fara nici o explicație, fara sa zica “la revedere” sau “mi-a parut bine ca te-am cunoscut“. Dispar pur si simplu, lasandu-te cu un sentiment amar, cu o dezamagire crunta.

oameni relatii

Oamenii iti zguduie lumea, iar apoi se duc. Se duc la ale lor, pe drumul pe care si l-au ales, in care tu nu mai esti.

Prietenii se incheie, cupluri se destrama, povesti se intrerup, legaturi se termina. Oamenii nu ne apartin. Ei raman cat vor in viata noastra, iar apoi isi continua traseul.

Oamenii isi lasa amprenta asupra noastră, ne lasa cu amintiri si emotii puternice, iar apoi pleaca pentru a le face loc altora in viata noastra.

oameni relatii 2

Pornim cu ei la drum, ne inchipuim o viata comuna, iar apoi ceva se intampla si lucrurile se schimba total. Oamenii nu raman cat vrem alaturi de noi, ci cat vor ei, cat simt nevoia.

Oamenii evolueaza diferit, se lasa condusi uneori de mahniri si iau decizii radicale. Nu se gandesc la consecinte, la ce va fi …

oameni relatii 1

 

Indiferent ce si cum, pana la urma, fiecare dintre noi ramane cu cine trebuie alaturi … Oamenii isi aleg oamenii cu care sa traiasca!

Sursa foto: Pinterest

About tinepasul 799 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*