Oja pentru copii. Culori vibrante si lucioase!

image description

Brandul de cosmetice Melkior a creat un produs special pentru cei mici. Este vorba despre Kids Nail Color, oja realizata pentru copii, un lac de unghii non toxic, care se gaseste in culori vibrante, si poate fi inlaturat cu usurinta. O adevarata surpriza pentru fetitele cochete!

Nu mai este niciun secret pentru nimeni ca si fetitele vor sa fie cochete! Incearca pantofii mamei, ii fura rujul din poseta si viseaza sa-si coloreze unghiile.

De aceea, Melkior le indeplineste visul: a creat lacul de unghii pentru copii “Kids Nail Color”. Are o formula delicata, potrivita pentru manichiura copiilor.

Se aplica usor si se indeparteaza la spalare pentru ca este pe baza de apa. Capata un aspect vibrant atunci cand se usuca si se indeparteaza cu usurinta cu apa calda si sapun.

oja pentru copii_kids nail color melkior
Se gaseste in culori vibrante si lucioase, un motiv bun de joaca! Pink, Fuchsia, Coral, Yellow, Lilac, Blue.
Pret : 16.90 Lei
www.melkior.ro

About tinepasul 816 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*