Pachete Nivea pentru femei si barbati

grija pentru cei dragi nivea sarbatori nivea

Grija pentru cei dragi și dorința de a le oferi surprize frumoase ne determina sa pornim în căutarea unor cadouri speciale, care, să-i bucure cu prilejul sărbătorilor de iarnă. O variantă bună în acest sens vine de la Nivea, care, a pregătit pachete pentru femei, dar și pentru bărbați, într-o ediție de sărbătoare.

Cea mai aşteptată sărbătoare a anului îşi face simţită prezenţa, iar decoraţiunile colorate din magazine, luminiţele din oraş sau colindele de la radio te îndeamnă să pornești în căutarea cadourilor perfecte pentru cei dragi.

Nivea îți vine în ajutor pentru a te bucura de sărbători, oferind îngrijire celor dragi, cu patru pachete speciale pentru mama, sora sau cea mai bună prietenă!

pachet femei nivea harmony

Dăruieşte îngrijire pentru sora ta sau pentru cea mai bună prietenă! Fie că alegi să dăruieşti un ten fără riduri cu ajutorul cadoului special Nivea Q10 Cremă de zi şi lapte demachiant sau o piele hidratată şi parfumată cu pachetul de sărbători Nivea Care, gelul de duş cremă Harmony Time şi deodorantul Fresh Flower, manifestă-ţi grija faţă de cei dragi în perioada Crăciunului.

Dăruieşte zâmbete şi o piele incredibil de frumoasă pentru mama ta! Emoţia deschiderii darurilor şi zâmbetul de încântare sunt de nepreţuit!

pachet femei nivea anti rid

Alege să îţi suprinzi mama cu cadoul special Nivea Creme ce conţine laptele de corp hidratant, gel de duş cremă Creme Care şi crema pentru mâini Nivea Creme pentru o piele intens hidratată. Cum un ten curat şi luminos este dorinţa oricărei femei, oferă în dar mamei tale cadoul special Nivea Q10 Serum Pearls şi apa delicată de curăţare 3în1 pentru toate tipurile de piele.

Alături de Nivea, descoperă tot ce-i mai frumos de Sărbători: grija pentru cei dragi!
Preţ Cadou special de Crăciun Nivea Q10 Anti-rid: Cremă de zi şi Lapte demachiant: 49.3 lei
Preţ Cadou special de Crăciun Nivea Q10 Anti-rid: Serum Pearls şi Apă delicată de curăţare 3în1 pentru toate tipurile de piele: 58.5 lei
Preţ Cadou special de Crăciun Nivea Care, Gel de duş cremă Harmony Time şi deodorant Fresh Flower: 45.8 lei
Preţ Cadou special de Crăciun Nivea Creme: Lapte de corp hidratant, Gel de duş cremă Creme Care şi cremă pentru mâini NIVEA Creme: 39.9 lei.

pachet barbati nivea sensitive

Oferă cadouri inspirate de la Nivea Men şi descoperă tot ce-i mai frumos de Sărbători: grija pentru cei dragi
Alegerea cadourilor pentru bărbatul din viaţa ta, întotdeauna o decizie dificilă, nu-i aşa? Ceri sfaturi, întrebi, te documentezi, însă îţi dai seama, din nou, că achiziţionarea darului potrivit este o adevărată provocare!

Nivea Men te scoate din impas şi îţi propune câteva idei de cadouri inspirate pentru partenerul, fratele sau tatăl tău: darurile speciale de Crăciun de la Nivea Men. Alege să-ţi surprinzi partenerul cu un cadou special Nivea Men Sensitive ce conţine gelul pentru ras şi balsamul după ras Nivea Men Sensitive care protejează pielea sensibilă împotriva iritaţiilor şi tendinţei de uscare. De asemenea, cu deodorantul Invisible for Black&White, se va bucura de protecţie eficientă.

Pentru bărbaţii din familia ta, Nivea Men îţi recomandă cadoul special Nivea Men Original Care ce conţine gelul pentru ras şi balsamul după ras Nivea Men Original pentru un bărbierit ca la carte de Crăciun: eficient, confortabil şi blând cu pielea bărbaţilor. De asemenea, prospeţimea îi va însoţi pe durata Sărbătorilor cu deodorantul Nivea Men Fresh Active.

Dacă alegi să oferi protecţie eficientă a pielii împotriva bacteriilor, pachetul special Nivea Men Silver Protect este darul ideal pentru tatăl sau fratele tău!

Preţ Cadou special de Crăciun NIVEA MEN Sensitive: 60.2 lei
Preţ Cadou special de Crăciun NIVEA MEN Original Care: 60.2 lei
Preţ Cadou special de Crăciun NIVEA MEN Silver Protect: 30.7 lei

About tinepasul 814 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

1 Comment on Pachete Nivea pentru femei si barbati

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*