Pachete STR8 de primavara

str8 red code_primavaraBrandul de parfumerie STR8 vine cu noutati in intampinarea noului sezon. STR8 Red Code, STR8 Freedom si STR8 Original sunt propunerile pentru aceasta primavara, pachete special concepute pentru a celebra individualitatea barbatului puternic.

Pachetul STR8 Red Codeconţine Natural Spray + Deo Body Spray, pret: 26 lei.

Parfumul Red Code este dedicat bărbatului care se hrăneşte cu provocări şi care este dispus oricând să dea la schimb rutina pe aventură. Notele de vârf marine şi notele de ananas, grapefruit şi cardamom sunt fragmente ale personalităţii puternice şi revigorante ale bărbatului Red Code. Masculinitatea îndrăzneaţă se regăseşte în inima de lavandă, cimbru şi iasomie, iar notele de bază, ambră, brad, seminţe vanilate Tonka descriu dorinţa acestuia de a explora necunoscutul.

Pachetul STR8 Original

str8 original_primavara

Pachetul STR8 Original contine Natural Spray + Deo Body Spray, pret:26 lei.
STR8 Original este parfumul bărbatului modern, care păstrează esenţa clasică. Notele de vârf de mentă şi busuioc transpun atitudinea relaxată şi jucăuşă a cuceritorului cu inimă de cardamom. Treptat, acesta dezvăluie căldura lemnului de santal şi se îmbracă într-o aură irezistibilă.

Pachetul STR8 Freedom

str8 freedom_primavara

Pachetul STR8 Freedom contine Natural Spray + Deo Body Spray, pret: 26 lei.
Dependenţa de adrenalina libertăţii este transpusă în notele parfumului Freedom. Notele picante de ghimbir, cardamom, paprika şi mandarin sugerează spiritul pasional al bărbatului care nu se lasă constrâns de reguli şi luptă pentru idealurile sale. Inima de răşină şi rozmarin este pregnantă şi clară precum dorinţa bărbatului Freedom de a evada. Cu o bază de paciuli şi cedru, acesta cucereşte prin şarmul natural şi încrederea în forţele proprii.

About tinepasul 820 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*