PARFUM de vara. C-THRU – momente unice, învăluite în flori suave

parfum de vara_c-thru

Vara aceasta, C-THRU combină miresmele celor mai alese flori într-un buchet ce reuneşte personalităţile multiple ale femeilor. Toată această simfonie prinde viaţă, parfum şi culoare prin aromele florale regăsite în toate parfumurile C-THRU, asociate cu câte un moment al acestui anotimp mult aşteptat.

Zorii dimineţii se revarsă cu raze calde în Emerald Shine, cu picături de rouă ce şiroiesc pe florile de crin, trandafir, violetă şi lotus, încununate de esenţe citrice, de aromele fructate de mure şi coacăze şi de cele lemnoase de santal, mosc şi cedru.

vara_c-thru_emerald shine

Un parfum ce emană energie, naturaleţe şi armonie, toate transpuse într-o femeie dinamică, puternică şi încrezătoare în forţele proprii, care iubeşte florile.

C-THRU Emerald Shine este disponibil în următoarele variante:

 • DEO 150 ml, preţ: 12,5 lei
 • EDT 50 ml, preţ: 43 lei
 • EDT 30 ml, preţ: 32 lei

Lime Magic apare ca o ploaie răcoroasă de vară ce potoleşte simţurile prin miresmele sale florale de iasomie şi trandafir. Acest decor este întregit de aroma citricelor, a ceaiului verde, a bergamotei şi a moscului ce redau prospeţimea, luminozitatea şi bucuria acestui moment.

Un parfum cu note puternice, florale, potrivit unei femei dinamice, energice şi mereu active.

vara_c-thru_magic lime

C-THRU Lime Magic este disponbil în următoarele variante:

 • DEO 150 ml, preţ: 12,5 lei
 • EDT 30 ml, preţ: 32 lei
 • EDT 50 ml, preţ: 43 lei

 

Miezul zilei se contopeşte cu  Tender Love, un parfum scăldat în miresme de iasomie, floare de lotus, violete şi vanilie. O încântare a simţurilor cu stropi delicioşi şi fructaţi de pară, mandarină şi bergamotă care contrastează armonios cu notele de chihlimbar preţios şi mosc.

Parfumul floral denotă romantismul, feminitatea şi reveria unui moment mângâiat de razele jucăuşe ale soarelui, pentru femeia delicată, pură şi diafană.

vara_c-thru_tender love

C-THRU Tender Love este disponibil în următoarele variante:

 • EDT 30 ml, preţ: 32 lei
 • DEO 150 ml, preţ: 12,5 lei
 • EDT 50 ml, preţ: 43 lei

 

Black Beauty aşterne noaptea învelită în mister şi întinde pretutindeni flori preţioase de orhidee. Peste florile senzuale se presară paciuli, condimente, vanilie, citrice şi ambră, întregite de aroma exotică a lemnului de santal.

Toate aceste miresme învăluie simţurile în senzualitate şi eleganţă, întruchipate într-o femeie rafinată şi enigmatică asemenea unei flori pe care o admiri de la distanţă.

vara_c-thru black beauty

C-THRU Black Beauty este disponibil în următoarele variante:

 • EDT 30 ml, preţ: 32 lei
 • EDT 50 ml, preţ: 43 lei
 • DEO 150 ml, preţ: 12,5 lei

 

Golden Touch scoate în evidenţă o seară de vară plină de senzualitate şi strălucire, cu accente florale de iasomie. Aromele delicate sunt completate de paciuli şi de cele delicioase de coacăze, prune, piersică, bergamotă şi portocală, iar cele lemnoase de cedru, mosc şi santal întăresc acest cadru exuberant.

vara_c-thru_golden touch

O aromă fină, suavă, îmbinată cu eleganţa şi strălucirea unei nopţi magice, redată prin personalitatea unei femei seducătoare şi graţioase.

C-THRU Golden Touch este disponbil în următoarele variante:

 • DEO 150 ml, preţ: 12,5 lei,
 • EDT 30 ml, preţ: 32 lei.
About tinepasul 820 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*