Picioare frumoase, fără vene „în pânză de păianjen”

picioare_vara_remescar

Se apropie vara, sezonul în care ținutele sunt mai lejere și ne expunem pielea mai mult decât în alte anotimpuri. Aspectul neplăcut al venelor superficiale produce adeseori disconfort și poate îngreuna alegerea hainelor potrivite. Cum vara se poarta scurt si ne dorim sa avem picioare cat mai frumoase, ne-am gandit sa-ti propunem un aliat de nadejde. Este vorba despre Remescar Varice Superficiale.

Venele superficiale sunt mici vase de sânge aflate la suprafața pielii, de culoare roşiatică sau albăstruie. Similare varicelor profunde, însă mult mai mici în diametru și impalpabile, acestea pot să apară pe față, abdomen şi, cel mai adesea, pe picioare.

Cauzele comune ale apariţiei lor sunt fie moştenirea genetică, fie presiunea aplicată în anumite zone, precum masajul prea intens, statul pe scaun ore întregi, practicarea sporturilor care implică sărituri sau înaintarea în vârstă, sarcina, expunerea la soare. În urma acestor presiuni, pereţii vaselor de sânge devin mai fragili, ducând într-un final la apariţia capilarelor sparte.

Remescar Varice Superficiale este un dispozitiv medical sub formă de cremă, cu rezultate dovedite clinic, de vindecare și prevenire a apariției venelor „în pânză de păianjen”. Acesta acţionează prin formarea unei bariere la suprafață și în jurul zonei afectate, ce protejează pielea de radicalii liberi și accelerează procesul de vindecare.   În plus, întăreşte vasele de sânge, prevenind  formarea de noi vene în „pânză de păianjen” şi hidratează pielea, oferind un aspect catifelat, cu mai puţine imperfecţiuni. Asadar, picioare mai frumoase. 🙂picioare_Remescar Varice Superficiale

Mulțumită formulei sale unice, pe bază de cristale care schimbă modul îin care se  reflectă lumina, Remescar Varice Superficiale reduce decolorarea vasculară cauzată de venele „în pânză de păianjen”, iar prin ingredientele active, precum acidul hialuronic şi fosfolipide, îmbunătăţeşte circulaţia şi duce la repararea țesuturilor venelor fragile.

Pentru cele mai bune efecte, a se folosi de 2 ori pe zi, timp de 2-3 luni, prin masarea uşoară a zonelor afectate, până la absorbţia completă. Studiile clinice au demonstrat că, folosit pentru o perioadă de 3 luni, pielea afectată de varicele superficiale își îmbunătățește textura și aspectul cu până la 51%.

picioare_vara_Remescar Varice Superficiale

Și, pentru că vara este sezonul fustelor și al rochițelor, REMESCAR  te invită să accepți provocarea: “Vara aceasta, poartă scurt!”.  Intră pe  https://goo.gl/DPFHYM , descoperă ce croieli ți se potrivesc în funcție de forma picioarelor și ai șansa să câștigi o rochie semnată de designerul Corina Vlădescu și zeci de premii REMESCAR Varice Superficiale.

Preț: 119 lei

Sursa foto: fitbody.ro

About tinepasul 806 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*