Povestea iubirii romanesti, la Bucuresti Mall

povestea iubirii romanesti_bucuresti mall plaza

Un târg al îndrăgostiților, colțul fotografiilor cu accesorii tradiționale, spectacole de teatru și dansuri populare, dar și expoziția „Muzeul Iubirii Românești” sunt câteva dintre surprizele oferite,in luna iubirii, de Bucuresti Mall publicului sau. Pana pe 24 februarie, dragostea va fi sarbatorita prin tot felul de momente speciale.

Sub semnul lui Valentine’s Day și a sărbătorii de Dragobete, București Mall își invită vizitatorii să celebreze dragostea în note tradiționale românești.

Pe 14 și 20 februarie, cele mai colorate și simpatice accesorii inspirate din folclorul românesc îi așteaptă pe vizitatori pentru fotografii în stil tradițional la photo corner-ul îndrăgostiților, situat la parterul centrului comercial. În cele două zile, „Poarta Sărutului” va fi scena unui spectacol inedit de teatru despre idile, în stil caragialesc, dar și a prezentării unor obiceiuri și tradiții de iubire din străvechi timpuri și din diverse zone ale țării. Ce povești celebre de iubire au existat în istoria țării noastre? Cum arătau renumitele cupluri de îndrăgostiți de altădată?

Povești și mistere de peste veacuri pot fi descoperite la București Mall între 8 și 24 februarie, în cadrul Expoziției cu numele „Muzeul Iubirii Românești”.

Între 9 și 14 februarie, vizitatorii dornici să achiziționeze cadoul perfect pentru jumătatea lor pot găsi daruri originale la Târgul Îndrăgostiților, din incinta București Mall.

About tinepasul 816 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*