Priveste viata din alta perspectiva. Invata sa zambesti

filmulet_perspectiva de viataTe-ai gandit vreodata ca felul in care privesti lucrurile iti influenteaza viata? Gandurile tale devin in cele din urma fapte.  Trebuie doar ca tu sa le dai culoarea dorita. Dar ca sa ai parte de ceva frumos, e important sa gandesti intr-o astfel de maniera. Asa ca totul tine de perspectiva de viata pe care o ai.

Filmuletul de mai jos cu siguranta va reusi sa te faca sa zambesti. Doi oameni diferiti, doua situatii de viata diferite, influentate de felul in care fiecare din ei vad lucrurile. Rezultatul? Urmareste filmuletul si te vei convinge 🙂

Totul tine de tine si de a ta gandire! 😉

Sursa video: brightside.me

About tinepasul 820 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*