Pro TV: “Fii tu România”! Ascultă aici imnul

pro tv fii tu romania

PRO TV lansează imnul “Fii TU România”, de Ziua Națională a României și la aniversarea a 20 de ani de când s-a auzit pentru prima oară “Bună seara, România! Bună seara, București!”.

Imnul Fii TU România vorbește despre puterea fiecăruia dintre noi de a trece la fapte, de a schimba ceva din jurul nostru, oricât de mic sau de mare. Împreună, suntem un colectiv puternic și ne putem face auziți mult mai ușor!
Smiley și echipa HaHaHa au creat versurile și melodia, iar clipul a fost realizat de PRO TV.

„Piesa a fost scrisă cu foarte mult suflet și cu gândul de a transmite un mesaj puternic, care ne îndeamnă să fim mai buni, să ne întoarcem privirea către cel de lângă noi și să nu ezităm să dăm o mână de ajutor. Eu, împreună cu echipa HaHaHa Production, alături de care am realizat această piesă, ne dorim ca românii să se regăsească în versuri și să rezoneze cu mesajul ei. Fii TU România! La mulți ani, România! La mulți ani, PRO TV!”, a spus Smiley.

Clipul emoționant creat pentru imnul “Fii TU România” are în centru vedete PRO TV, precum Andreea Esca, Florin Călinescu, Andi Moisescu, Florin Busuioc, Neti Sandu, Smiley, Pavel Bartoș, Andra, Cătălin și David Măruță, Amalia Enache, Dragoș Bucur, Patrizia Paglieri, Răzvan Fodor, Cabral, echipa România, te iubesc! și echipa Știrilor PRO TV.
Campania “Fii TU România”, lansată de PRO TV la 20 de ani de la lansare, își propune să le spună românilor că, fiecare dintre noi are putere și inițiativă și că, împreună, putem să trăim mai bine, să construim ceva durabil, să ne redefinim valorile și să ne redescoperim identitatea.

Versuri Fii TU România
“Fii tu cel care zâmbește
Când privești în viitor,
Tu ești cel care clădește soarta tuturor
Fii TU România!

Arată-ne TU că se poate,
Ești liber să fii cât poți de bun!
Schimbarea începe cu tine,
Momentul e acum.
Fii TU România!

R: Fii tu cel ce dă speranță
Unde nu mai e deloc,
Fii eroul fără față
Dă o mână de-ajutor!
Dacă vrei să trăiești în țara ta,
Fii TU România!

Fii tu primul care strigă
Adevărul gol-goluț
Și când te uiți în oglindă,
Deja suntem mai mulți!
Fii TU România!

Fii tu primul care-ascultă
Care iartă în tăcere
Fii tu primul care-ajută din plăcere
Fii TU România!”

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*