Produse cu arome de Crăciun de la Yves Rocher

colectia de iarna yves rocher 2015

Yves Rocher a selectat în acest an aromele de portocală confiată și scorțișoară, vanilie, măr delicios, portocală confiată și migdală, și le-a integrat în formulele produselor sale, pentru a  oferi adevărate momente de relaxare și răsfăț. Brandul și-a îmbrăcat cosmeticele în straie de sărbătoare, lansând o colecție cu arome de Crăciun.

Zilele trecute, Yves Rocher ne-a invitat la unul dintre magazinele sale din Capitală pentru a ne face cunoștință cu noile sale produse lansate în ediție limitată cu prilejul acestei perioade. Brandul a pregătit diferite idei de cadouri, având pachete, care, surprind atât nevoile femeilor, cât și pe ale bărbaților. Și pentru că sărbătorile de iarnă bat la ușă, specialiștii Yves Rocher au ales aromele care redau întocmai atmosfera Crăciunului. Astfel, portocală confiată și scorțișoară, vanilie, măr delicios, portocală confiată și migdală, ele sunt propunerile brandului pentru acest sfarsit de an. Ambalate frumos, pachetele cuprind două sau mai multe produse, sau pot fi concepute în funcție de dorințele fiecăruia.

Colecţia Yves Rocher cu portocală confiată și scorțișoară

yves rocher portocala scortisoaraO colecţie cu note distinse, delicioase care are darul de a ne transpune instantaneu în ambianţa caldă şi parfumată a Crăciunului. Putem să ne bucurăm în voie de aroma delicată a gelului de duş nectar cu aromă de portocală confiată şi scorţişoară – parfumul poate fi prelungit cu laptele pentru corp cu textură fină, sidefată. Formula este îmbunătăţită cu ulei de migdale şi apă de albăstrele.

Gel de duş – 200 ml, pret: 13,90 lei
Lapte sidefat pentru corp – 200 ml, pret: 21,00 lei
Săpun-gel pentru mâini – 200 ml, pret: 13,90 lei
Cremă pentru mâini – 75 ml, pret: 13,90 lei
Gel de duş gomant – 200 ml, pret: 16,90 lei
Balsam pentru buze – 4,8 g, pret: 9,90 lei

 

Colecţia Yves Rocher cu portocală confiată şi migdală

 

 

Yves-Rocher colecţia-de-Crăciun portocală confiată şi migdală

O colecţie cu arome dulci-acrişoare şi delicate. Îmbogăţit cu apă de albăstrele, pudră de sâmburi de caise şi de nucă de cocos, gelul de duş gomant are un parfum subtil de scorţişoară confiată şi migdală dulce – textura ultrasenzorială oferă pielii un gomaj delicat şi un parfum discret.

Săpun-gel pentru mâini – 200 ml, pret: 13,90 lei
Cremă pentru mâini – 75 ml, pret: 13,90 lei
Balsam pentru buze – 4,8 g, pret: 9,90 lei
Gel de duş gomant – 200 ml, pret: 16,90 lei
Gel de duş – 200 ml, pret: 13,90 lei
Lapte parfumat pentru corp – 200 ml, pret: 21,00 lei

 

 

Colecţia Yves Rocher cu vanilie

Yves-Rocher colecţia Crăciun vanilieO aromă delicioasă, plină de savoare. Uleiul parfumat pentru baie oferă un moment de relaxare datorită aromei de vanilie, transformându-se sub duş într-un voal parfumat.

Ulei parfumat de baie – 150 ml, pret: 34,90 lei
Gel de duş – 200 ml, pret: 13,90 lei
Lapte sidefat pentru corp – 200 ml, pret: 21,00 lei
Balsam pentru buze – 4,8 g, pret: 9,90 lei

 

 

Colecţia Yves Rocher Plaisir Nature ediţie limitată, cu măr delicios

Aroma fructată a mărului delicios, accentuată de notele dulci, vanilate, subtile. Pentru îngrijirea corpului, Yves Rocher ne oferă crema delicată îmbogăţită cu unt de karité bio şi uleiuri de migdală dulce şi avocado – pielea va fi răsfăţată cu catifelare şi parfum discret, cu aromă de măr delicios. Şi pentru că nimic nu este mai frumos decât atmosfera Crăciunului, putem crea o ambianţă plăcută cu lumina caldă şi parfumată a lumânării cu aromă de măr delicios.

colectia yves rocher mar delicios

Cremă delicată pentru corp – 150 ml, pret: 34,90 lei
Lumânare parfumată – 70 g, pret: 29,00 lei (durată de ardere aprox. 20h)
Cub strălucitor efervescent pentru baie – 15 g, pret: 5,00 lei
Apă de toaletă – 20 ml, 25,00 lei / 100 ml, pret: 45,00 lei
Lapte sidefat pentru corp – 400 ml, pret: 30,00 lei
Gel de duş – 50 ml, 9,00 lei / 400 ml, pret: 25,00 lei

About tinepasul 807 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*