Produsele Gehwol pentru îngrijirea picioarelor au ajuns și în farmaciile din România

g1

La începutul lunii aprilie, produsele Gehwol-destinate îngrijirii picioarelor au fost lansate și în farmaciile din România. Produsele sunt testate dermatologic si  sunt aprobate de Asociatia Germana a Diabetului (DDB), Asociatia Germana pentru ingrijirea picioarelor si Asociatia germana de Podiatrie.

In 1882, chimistul Eduard Gerlach a fost pionierul “industriei moderne a ingrijirii picioarelor”, fiind primul producator pe scara larga a emulsiei care previne si elimina durerea picioarelor, emulsie pe baza de potasiu, acizi grasi nesaturati, lubrifianti minerali si uleiuri esentiale cu actiune dezinfectanta. Aceasta formula s-a dovedit extrem de eficienta si a transformat Gehwol intr-un brand international.

Astazi, compania lui Eduard Gerlach este condusa de mostenitorii acestuia, avand operatiuni in peste 50 de tari de pe toate continentele.

gg

 

Ajuta-ti picioarele sa se simta bine!

Sa te simti bine in pielea ta inseamna sa te simti bine din cap pana in picioare. Tenul il mentii sanatos cu creme speciale, pielea corpului este hidratata cu lapte delicat de corp, de ce sa nu iti rasfeti si picioarele cu produse care relaxeaza articulatiile, elimina senzatia de picioare umflate sau indeparteaza calusul care produce dureri? Gehwol iti ofera produse pentru fiecare problema pe care picioarele tale o pot avea.

 

 

 

 

 

 

 

About tinepasul 820 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*