Punct si de la capat

journey

Viata e plina de incercari…Asa ca nu uita, continua sa crezi, continua sa speri, continua sa iubesti. Cred ca astea sunt lucrurile elementare, cu care, trebuie sa ne inarmam in orice lupta, in orice dorinta de a ne vedea telul atins, de a ajunge la acel vis implinit.

Da, stiu, ai obosit…Dar, fa o pauza, da un refresh, si vezi ce ganduri trebuie sa elimini si ce trebuie sa pastrezi, nu-ti incarca mintea cu fel si fel de lucruri, care, te pot devia de la drumul tau.

Uneori, nu e suficient sa fii cel mai bun, cel care le stie pe toate, ci trebuie sa ai puterea sa te adaptezi schimbarilor si situatiilor in care esti pus. Asa ca orice ai face, nu renunta la tine, pastreaza-ti principiile, si gaseste o modalitate de mijloc prin care sa faci fata ipostazelor in care ajungi.

tiger

Cauta in tine puterea de a merge mai departe, si incearca sa zambesti mai mult. O atitudine buna va atrage dupa sine lucruri pe masura. Cel mai important, conteaza pe tine, tu esti cel mai mare sprijin pe care il ai. Indiferent cine iti va spune ca nu poti sa faci ceva, incearca-ti totusi sansa sa te convingi si tu de treaba asta. De cele mai multe ori, cei din preajma noastra reusesc sa ne limiteze si pe noi, chiar daca constient nu si-au propus asta.  Si nu uita, experientele prin care treci te vor transforma in omul de maine. Traieste frumos, cu sufletul curat, iar viata va fi plina de surprize pentru tine.

About tinepasul 799 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*