Raluca Zenga petrece în Dubai un Paște ca la mama acasă!

10-zenga_01e4e0899c

Stabiliţi în afara ţării de ani buni, Raluca şi Walter Zenga vor petrece Paştele în Dubai. Cei doi soţi şi copiii lor nu vor duce însă lipsa preparatelor tradiţionale, căci părinţii Ralucăi au avut grijă ca ei să aibă parte de o masă bogată cu produse specifice acestei sărbători.

“Cel mai probabil, anul acesta, vom petrece Paștele acasă, în familie: părinții mei au venit la noi cu vopsea de ouă, cu preparate pentru a face drob și stufat de miel, piftie de curcan, pască practic “incarcati” cu tot ceea ce trebuie pentru un Paște tradițional românesc în Dubai!

De când am copii am înțeles importanța păstrării tradițiilor în familie, așa că mă străduiesc să învăț de la mama “tainele” drobului, ale piftiei de curcan, al fripturii de miel și al ciorbiței sau a stufatului, meșteșugul deliciosilor cozonaci și al prăjiturii numite Pască!”, a declarat Raluca.

“Îmi place masa așternută cu de toate, să bem un pahar de vișinată și să ciocnim ouă și să gustăm preparate din miel și dulciuri de casă! Pasca și cozonacii sunt dulciurile mele favorite, încărcate de amintiri din copilărie, când stăteam în bucătărie să văd cum mama sau bunica frământă energic cozonacii, și ne strângeam apoi în jurul cuptorului să vedem cum crește aluatul și cum se rumenesc în tava cu coaja lor aurie!”, a mai spus ea.

About tinepasul 820 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*