Răzvan şi Dani caută talente muzicale. Încep preselecţiile pentru “X Factor”

 

618x412_1410854741c63cf03f

Amfitrionii show-ului “X Factor” vor pleca în curând în ţară în căutarea talentelor muzicale. Preselecţiile pentru cel de-al cincilea sezon al show-ului vor începe în aprilie, iar în Bucureşti, vor avea loc la începutul lunii mai.

Super show-ul X Factor își deschide porțile pentru a cincea oară în această toamnă, la Antena 1. Pregătirile sunt în toi pentru preselecțiile din țară și Capitală, care vor aduce la audițiile cu juriul pe cei mai buni concurenți, gata să arate că dețin factorul X. Înscrierile se pot face online, completând formularul de pe platforma http://xfactor.a1.ro/casting/.

Copyright Mihai Stetcu_Antena 1__XF 4_261214_0193

Cele mai mari talente muzicale ale României sunt așteptate să demonstreze că își merită locul pe scenă. Audițiile pentru noul sezon X Factor vor avea loc în următoarele orașe: Craiova, pe 26 aprilie, Sibiu, pe 28 aprilie, Arad, pe 30 aprilie, Cluj, pe 2 și 3 mai, Iași, pe 5 și 6 mai, Galați, pe 8 mai și București, pe 10, 11 și 12 mai.

 

 

About tinepasul 811 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*