Răzvan şi Dani zic “Neatza” de şapte ani

main Razvan si Dani

 

Se cunosc de mai bine de 30 de ani, iar de şapte ani, îşi dau trezirea în fiecare dimineaţă pentru a fi în faţa telespectatorilor Antenei 1. Timpul a trecut şi în ciuda schimbărilor, cei doi matinali şi-au păstrat prietenia, iar, profesional, au reuşit să realizeze aproape 2000 de ediţii de “Neatza”.

Răzvan Simion şi Dani Oţil sunt printre puţinii prezentatori, care au reuşit să se menţină, în ciuda schimbărilor care au tot apărut în lumea televiziunii. Cei doi împlinesc, vineri, şapte ani de “Neatza”, prilej cu care au trecut pe listă cele mai importante momente prin care au trecut în această perioadă.

 

main razvan dani

 

Dani Oțil:

–           Venirea noastră la Antena 1;

–           Intrarea în echipa XFactor, încă din primul an, ca prezentatori;

–           Momentul în care m-am mutat de la garsonieră la casă;

–           Primul podium la Romaniacs, cea mai grea competiție de profil din lume;

–           Prima oară când am părăsit continentul, în 2009, mergeam în America Centrală;

–           Primul meu raliu oficial, ca și copilot, la Cluj;

–           Prima oară când 600.000 de oameni au citit ceva ce am scris pe Facebook.

 

Răzvan Simion:

–           Când mi s-a născut băiețelul, în primul an de Antena 1;

–           Prima zi de școală a fiică-mii;

–           Primele fire albe, apărute la primul sezon XFactor;

–           Prima dată când m-am întâlnit cu eroii mei din zona muzicală. E vorba de trupele de rock pe care nu am sperat vreodată să le văd, darămite să mergem în vacanțe împreună;

–           Prima coborâre pe care am făcut-o cu fetița mea pe schiuri undeva, pe o pârtie în Austria;

–           Când mi-a zis fiică-mea că sunt cel mai bun mămic din lume;

–           Când fiul meu, care avea părul lung, pentru că nu l-am tuns niciodată până la cinci ani, s-a dus să se tundă ca să semene cu mine.

 

razvan si dani tort

 

Cum se pregătesc pentru emisiune? Cum îşi aleg subiectele pentru matinal? Foarte simplu, se inspiră din viaţa lor de zi cu zi.

Răzvan: Încerc să fiu un om normal, să am deci probleme normale. Mă preocupă aceleaşi lucruri. Și pe mine mă impresionează cât vine întreţinerea, de ce se scumpeşte benzina.

 Dani: Nu lucrăm de capul nostru, în ultimii opt ani am construit o echipă care ştie ce ne dorim, ştie să croiască subiecte pe măsură noastră şi ştie să ne ajute atunci când ne e greu.

Petrecerea aniversară s-a dat vineri dis-de-dimineaţă, la Predeal, pe pârtie. Jocuri de iarnă, dans, fete, invitați precum Lidia Buble, Pepe și Dj Sava au fost doar o parte dintre surprizele pregătite pentru ediția aniversară.

 

About tinepasul 811 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*