Redesign Yourself a reinventat 10 tineri

redesign yourself vieti schimbate

Fugim de schimbare, și ne încăpățânăm să rămânem cu ceea ce suntem obișnuiți, dar, alteori, ironia sorții, ne dorim fix asta, o schimbare. Posibilitatea de a avea parte de un nou început, de a avea un alt look, o nouă imagine, care, să ne definească cum suntem în acea etapă a vieți, să separe trecutul și să caracterizeze exact perioada pe care o trăim. Această idee au avut-o în minte și organizatorii programului Redesign Yourself, care, le-au dat șansa unor tineri să aibă parte de o schimbare completă, de la cap la coadă.

Peste 400 de ore de exerciții fizice, peste 100 de ore de dezvoltare personală și peste 50 de ore de nutriție, de asta au auvt parte cei care și-au dorit să se reinventeze. Zece persoane selectate au trăit marea provocare din viața lor în cadrul programului Redesign Yourself, un proiect îndrăzneț al Băneasa Shopping City, conceput sub forma unui reality-show digital. Menită să încurajeze încrederea în sine și să îmbunătățească stilul de viață, campania Redesign Yourself i-a trecut pe concurenți printr-un proces de reinventare la nivel fizic și psihic, alături de o echipă de profesioniști care le-a călăuzit evoluția.

„La inceput nu am crezut că voi reuși să parcurg întregul program de transformare, dar profesionalismul echipelor cu care am lucrat m-a motivat sa îmi depăşesc limitele. Nu m-am simțit niciodată atât de confortabil cu propria mea persoană și sunt extrem de încântat de modul în care mă raportez acum la noul meu stil de viață”, declară Marius Uşvat, participant al programului Redesign Yourself.

Timp de două luni, zece persoane alese în urma unui eveniment în parteneriat cu brandul Dove ce a avut loc chiar în centrul comercial au trecut prin diverse etape de transformare. Participanții au beneficiat de serviciile de consiliere de shopping şi detox de garderobă oferite de Alina Pitilină și Norbert Matei, stiliștii Băneasa Shopping City, dar şi de sfaturi și soluții în materie de îngrijire, hair & make-up, oferite de Patio, Perfect Nails, Geta Voinea Beauty Salon și M.A.C..

Stejarii Country Club, unicul country club din România, a pus la dispoziția participanților toate ariile sale sportive si 8 antrenori de fitness care, împreună cu nutriționistul Alina Stoica, au conceput un program complex de antrenamente, de terapii spa și de nutriție, adaptat fiecaruia în parte,ajutându-i să atingă forma fizică dorită, să își depășească limitele și să aibă parte de o transformare totală, interioară și exterioară.

„De cele mai multe ori schimbarea stilului de viață este asociată cu un regim alimentar strict, cu caracter punitiv, de care ne dorim să scăpăm cât mai repede. M-am bucurat să văd că cei 10 participanți nu au privit lucrurile astfel și că au înțeles că nutriția echilibrată, combinată cu mişcarea, reprezintă calea sigură spre obţinerea armoniei între minte, trup și suflet,” a declarat Alina Stoica, nutriționist Shiseido Spa la Stejarii Country Club.

Totodată, cursurile de public speaking și de creștere a încrederii de sine le-au perfecționat participanților capacitatea de captare a atenției, carisma, un body language convingător, în acord cu limbajul verbal și inteligența emoțională.

„Am oferit acestor oameni posibilitatea de a deveni o variantă mai bună a lor, fără a-i obliga să facă ceva, ci oferindu-le posibilitatea unei schimbări. Toți au înțeles foarte bine ceea ce le-a fost explicat în timpul claselor, pentru că imediat ce le-am explicat un concept, i-am și motivat să îl aplice. Fiecare a înțeles că are lucruri de îmbunătățit și asta reprezintă un pas important. Fiecare crește prin celălalt, vede prin celălalt și asta este minunat”, declară Alin Comșa, co-fondator Self Trust Academy.

Oferindu-le o experiență unică, croită după nevoile lor, programul Redesign Yourself a îmbunătățit stilul de viață al celor zece participanți, punându-le la dispoziție toate mecanismele pentru a se autodepăși și pentru a avea, la final, rezultate de-a dreptul incredibile. Evoluția extraordinară a celor 10 participanți s-a concretizat în multe kilograme pierdute, într-un tonus excelent în urma ședințelor de antrenamente în sală, dar și într-o nouă perspectivă asupra stilului vestimentar.

„Suntem încântați că alături de partenerii noștri, am reușit să creăm pentru membrii comunității Băneasa Shopping City un cadru personalizat pentru dezvoltarea lor și pentru îndeplinirea obiectivelor fiecăruia. Ne bucurăm că toți cei 10 au răspuns pozitiv provocărilor și că și-au găsit în fiecare zi motivația necesară și resursele interioare pentru a duce la bun sfârșit schimbarea de care aveau nevoie și pe care și-o doreau”, a spus Alexandru Bogdan, Marketing Director Băneasa Shopping City.

About tinepasul 814 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*