Reţetă de vedetă! Iată recomandarea Juliei Jianu

 

0-306064-julia_d88ef2d2a3

Julia Jianu este o bucătăreasă iscusită, iar cel mai bine îi ies preparatele flambate. Pentru ocaziile speciale, artista mizează pe o reţetă, cu ajutorul căreia, reuşeşte întotdeauna să-şi cucerească invitaţii.

“Îmi place să fac show atât pe scenă, cât şi în bucătărie. Tocmai de aceea gătesc flambat, sau cu flăcări, cum spun eu. Asta spre încântarea prietenilor şi a soţului, care văd reprezentaţiile mele culinare ca fiind adevărate spectacole”, a mărturisit Julia.

În bucătărie, reţeta preferată a vedetei este muşchiul de vită flambat. Ea le-a devăluit şi fanilor săi modul de preparare.

“Muşchiul de vită flambat este o reţetă pe care am învăţat-o la restaurantul meu favorit, La Mia Musica. Preparatul este un deliciu, iar ca şi garnitură, acesta se serveşte alături de un sote de broccoli. Ingredientele pentru această reţetă sunt: 250 gr carne de vită, o portocală, câteva frunze de mentă, cimbru, oregano, 50 ml de coniac, ulei de măsline, 150 gr de broccoli, sare şi piper după gust”, a adăugat vedeta.

“Ca şi modalitate de pregătire: se sotează broccoli în unt, iar separat muşchiul va fi tăiat în trei medalioane. Apoi, carnea se prepară în tigaia încinsă cu ulei şi se ţine câte două minute pe fiecare parte. La final se adaugă peste muşchi condimentele, sucul de portocale şi coniacul. Apoi, se flambează carnea în acest mix pentru aproximativ 1-2 minute, până când se evaporă alcoolul. Pentru amatorii de senzaţii tari, să ştiţi că tigaia va fi pentru câteva secunde în flăcări! Asta face ca preparatul rezultat să fie atât de delicios! Sper să încercaţi şi voi acasă aceasta reţetă”, a mai spus Julia Jianu.

 

About tinepasul 820 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*