Robbie Williams concertează în Bucureşti pe 17 iulie

main 2

Mult  aşteptatul concert al cântăreţului britanic Robbie Williams, în România, va avea loc în sfârşit  în această vară. Spectacolul artistului se va desfăşura pe 17 iulie, în Piaţa Consituţiei din Capitală. Biletele s-au pus deja în vânzare, la preţuri ce pornesc de la 140 de lei.

Organizatorii evenimentului au precizat că show-ul lui Robbie Williams este o producţie foarte scumpă şi a fost posibilă în România şi cu ajutorul sponsorilor.

Biletele au fost puse în vânzare, şi vor fi disponibile prin reţeaua Eventim (în magazinele Germanos) şi online, pe eventim.ro, au anunţat organizatorii evenimentului, Marcel Avram, East European Production şi D&D East Entertainment.

Preţul acestora diferă în funcţie de categorie. În cazul tichetelor pentru normal circle va exista o perioadă promoţională de două săptămâni, când se vor putea achiziţiona 8.000 de bilete la preţul de 140 de lei (plus taxe), urmând ca preţul acestora, ori după epuizare, ori după cele două săptămâni, să fie de 175 de lei (plus taxe). De asemenea, vor fi puse în vânzare bilete la golden circle – 430 de lei (plus taxe), diamond circle – 530 de lei (plus taxe) şi tribune VIP – 630 de lei (plus taxe).

Concertul face parte din cel de-al 11-lea turneu al artistului, „Let Me Entertain You“, pe care Robbie Williams îl susţine în 2015. Turneul „Let Me Entertain You“ debutează pe 25 martie, la Madrid, şi va mai include show-uri în oraşe precum Barcelona (26 martie), Paris (30 martie), Moscova (12 aprilie), Bratislava (18 aprilie) şi Tel Aviv (2 mai). Seria de concerte va include cele mai cunoscute şi de succes cântece ale lui Robbie Williams.

 

About tinepasul 811 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*