Robert De Niro este “Bunicul dezlantuit”

 

bunicul dezlantuit 2

Robert De Niro revine pe marile ecrane in rolul unui “bunic dezlantuit”, un veteran plin de viata si mereu pus pe sotii.  Celebrul actor face echipa cu Zac Efron in comedia “Dirty Grandpa”, film, care va avea premiera in Romania pe 5 februarie.

Nu am avut rabdare sa astept lansarea oficiala a comediei “Bunicul dezlantuit” (“Dirty grandpa”), asa ca am profitat de invitatia primita, si am mers la avanpremiera filmului, la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City. Si, bine am facut! Caci, am ras si iar am ras! Feedback-uri bune au fost si din partea prietenilor mei, care m-au insotit la vizionare. Nu tin minte sa-l mai fi vazut pe Robert De Niro intr-un astfel de rol, insa noua ipostaza l-a prins destul de bine. In film, el ii da viata unui batranel plin de viata, pus pe sotii, care incearca sa-si ajute nepotul (Zac Efron) sa descopere o alta perspectiva a vietii, in locul celei induse de parintii lui. V-am trecut mai jos povestea filmului.

Jason Kelly (Zac Efron) se află la doar o săptămână distanță de nunta cu fiica răsfățată a șefului său, deci cu un pas mai aproape de visul lui de a deveni partener la firma de avocatură unde lucrează de mult. Abia târziu, tânărul va realiza că toate planurile îi sunt periclitate de bunicul guraliv, cu care pleacă în vacanța de primăvară la Daytona.

bunicul dezlantuit robert de niro_zac efron

Între petreceri scandaloase, conficte aprinse în bar și o noapte epică de karaoke, bătrânul Dick (Robert De Niro) pare de neoprit. Încearcă cele mai provocatoare experiențe și face tot posibilul să-și convingă nepotul să i se alăture. La finalul acestui concediu incredibil, bunicul dezlănțuit și formalul său nepot descoperă că există multe lucruri pe care le pot învața unul de la celălalt și leagă o relație mai strânsă ca niciodată.

robert de niro_film bunicul dezlantuit

Comedia „Bunicul dezlănțuit” îl prezintă, din 5 februarie la cinema, pe Robert De Niro în rolul unui veteran lipsit de prejudecăți și hotărât să demonstreze că viața merită trăită din plin la orice vârstă. Filmul este distribuit de Freeman Entertainment.

About tinepasul 820 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*