Metamorphose, primul concept ce imbina astrologia cu arhitectura

 

metamorphose

Arhitectura si astrologia se pot imbina armonios pentru a da nastere unui locuinte de vis. Astfel, noul concept presupune servicii de arhitectura si design interior, intr-o asociere inedita si creativa cu studiul astrogramei personale. Rezultatul: amenajarea ideala a spatiului pentru fiecare persoana in parte.

Metamorphose – arhitectura si design interior cu elemente de astrologie aplicata

Metamorphose ofera servicii complete in domeniul arhitecturii si designului interior, pentru orice tip de spatiu – rezidential, office, comercial, spatiu public, cat si amenajari exterioare precum gradini, terase sau locuri de joaca pentru copii. Proiectele sunt realizate intr-un sistem conceptual unitar, in care amplasamentul este atent analizat, impreuna cu solutiile optime de rezolvare a temei de arhitectura, cat si cu profilul astrologic al beneficiarului. Produsul rezultat este unic.

Pentru a avea locuinta de vis, oamenii apeleaza la serviciile arhitectilor si designerilor, iar in urma interactiunii si implicarii celor doua parti, apare produsul final. De cele mai multe ori intervin nuante de subiectivism in intelegerea si transpunerea cerintelor initiale, cat si modificari de stare si de perceptie, ce genereaza schimbari si variatii ale solutiei de amenajare. Ideea se contureaza pe parcurs ce beneficiarul ia contact cu diferite variante, din care incearca sa gaseasca corespondentul sau asocierea potrivita siesi.

Acest proces este unul de autocunoastere, si in urma lui, un lucru este sigur, faptul ca suntem unici. Trebuie gasita formula „magica” pentru fiecare dintre noi, de fiecare data alta. Astrologia si studiul astrogramei natale este un canal de legatura intre arhitect sau designer si beneficiar, intregul concept avand la baza incercarea de cunoastere in profunzime a structurii individuale si oferirea unei solutii in acord cu sinele.

methamorphose

“Este minunat sa ii cunoastem si sa le putem oferi solutii de amenajare celor interesati de conceptul nostru. Pentru cei mici, incepand chiar cu bebelusi, prescolari si scolari, tinem cont de necesitatile specifice varstei, si pentru ca programul permite, suntem deschisi in a experimenta, cunoaste si stimula calitatile native, tinand cont de personalitatea si nevoile copilului, in urma studiului unor elemente din harta natala.

Pentru adolescenti, provocarea este aceea de a-si descoperi, pastra sau cultiva individualitatea, de a se cunoaste si exprima, motiv pentru care se va incerca oferirea unei solutii de amenajare in acord cu dorintele de moment, dar si cu elemente posibil motivationale, dar viitoare.

Pentru cupluri, se realizeaza un studiu de compatibilitate, astfel incat cunoasterea atat individuala, cat si ca intreg este necesara pentru a putea creea un spatiu unitar si original, in care este prezenta armonia.

Pentru familii, se pune accent pe zonele comune, care devin o provocare prin numarul de persoane, varste, si mai ales, preocupari. Cu ajutorul studiului astrologic punctual, casa poate deveni un spatiu activ si constructiv, cu o atmosfera placuta, in care accentul este pus pe activitatile comune, lasand loc si celor individuale”, ne-au declarat reprezentantii conceptului Metamorphose (www.metamorphose.ro).

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*