Schimba-ti gandirea si iti vei schimba viata

fericire

Fericirea se gaseste in lucruri simple. Degeaba, ne stabilim tot felul de obiective, gandindu-ne ca daca ne vom atinge telurile, vom ajunge atunci la acel sentiment mult dorit, la o viata fericita. Adevarul e ca indiferent cate planuri ne-am face si cat de precauți am fi, problemele nu ne vor ocoli, iar situatii noi vor aparea, menite sa ne ofere alte si alte lectii.

Important e sa vedem partea plina a paharului, sa zambim cat mai mult, sa facem pace cu noi, si sa incercam sa ne bucuram de ceea ce avem, lucrurile simple, care, uneori, valoreaza mai mult decat orice. Nu trebuie sa ne complicam existenta, atunci cand nu e cazul.

viata

Nu trebuie sa despicam firul in patru, sa cautam nod in papura, ci trebuie sa gasim rabdarea si intelepciunea de a intelege ceea ce initial pare greu de inteles. Haideti sa ne bucurăm de o zi racoroasă de vara, cand soarele ne zambeste timid, de plimbarile in aer liber, de un film sau de melodia preferata. Cel putin, pe mine, muzica ma impaca si cand sunt bine, si cand sunt intr-o stare mai putin buna… Ma face sa visez cu ochii deschisi si sa vad totul din alta perspectiva.

Fiecare om trece prin tot felul de experiente, dar,  chiar daca se intampla sa cadem, trebuie sa gasim puterea sa ne ridicam si sa continuam… Dupa fiecare lupta ajungem la un alt nivel, urcam alte scari, si tot asa. Indiferent cat de greu ar fi, trebuie sa ne bucuram de ce avem, de persoane dragi, locuri noi, povesti frumoase… Fii recunoscator pentru ce ai, zambeste mai des, si vei vedea, ca, in cele din urma, viata iti va zambi si ea. 🙂

live

 

About tinepasul 795 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*