Scott Eastwood şi Britt Robertson sunt pe „Cel mai lung drum”

main

Scott Eastwood şi Britt Robertson joacă în „Cel mai lung drum/The longest ride”, un film de dragoste, care va avea premiera în cinematografele româneşti pe 10 aprilie. Ei vor fi nevoiţi să-şi descopere valorile şi să afle  sensul real al iubirii. Regizat de George Tillman Jr, filmul are are o durată de peste două ore.

Ira și Ruth, Luke și Sophia – două cupluri separate de timp și vârstă – au foarte puține în comun până ce intervine o serie de evenimente neașteptate, iar viețile lor se întrepătrund.

Bazat pe cartea lui Nicholas Sparks, „The Longest Ride” prezintă povestea de dragoste dintre Luke (Scott Eastwood), un cowboy campion la călărit tauri, ce încearcă să revină, şi Sophia (Britt Robertson), o studentă care este pe cale să se angajeze la jobul mult visat din New York City.

main 2

Povestea lor se întrepătrunde cu cea a lui Ira Levinson (Alan Alda), un bătrân de 91 de ani rănit într-un accident auto. Ira îşi aminteşte de viaţa sa alături de soţia decedată, Ruth (Oona Chaplin), în urmă cu nouă ani. Poveştile lor interferează, iar „The Longest Ride” explorează provocările şi beneficiile unei dragoste de durată. Actorul Jack Huston îl interpretează pe Ira în tinereţe.

Filmul, care are o durată de peste două ore, se va lansa în cinematografele din România pe 10 aprilie.

About tinepasul 820 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*