Se dă startul preselecțiilor pentru noul sezon Vocea României

Vocea Romaniei
“Vocea României”, emisiunea care aduce de patru sezone cele mai bune voci din țară în fața telespectatorilor, dă startul preselecțiilor pentru cel de-al cincilea sezon!  De la rock, hip-hop, R&B, soul, pop sau muzica clasică, la Vocea României doar vocea contează!

Au început înscrierile pe www.vocearomaniei.protv.ro/vino-la-preselectii, pentru preselecțiile care vor avea loc în Iași, Cluj, Brașov, Timișoara și București.

Milioane de telespectatori au urmărit sezonul patru din cea mai bună competiție a vocilor, iar diversitatea și nonconformismul au fost elemente cheie pentru o ediție de succes răsunător. Competiția a fost foarte strânsă și din ce în ce mai multe voci de excepție urcă, în fiecare an, pe scena de la Vocea României, însă numai una iese învingătoare.

Formatul The Voice a câștigat în 2015 premii ca: People’s Choice Awards – Favourite TV Competition Show, Kids’ Choice Awards – Favourite Talent Competition Show și Producers Guild of America – Outstanding Producer of Competition Television.

Alătură-te și tu unui fenomen mondial care a cucerit publicul din întreaga lume și acordă-ți șansa ca vocea ta să răsune în milioane de difuzoare!

About tinepasul 820 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*